torstai 4. huhtikuuta 2013

20+5

Jos ei otsikoksi muuta keksi niin pitää laittaa vain raskausviikko ...Tänään on ollut kiva päivä, huomasin kun otin tosta masusta taas itekseni kuvia, että onhan se ihan kivasti jo kasvanu. Puolessa välissä ollaan jo, mutta on se vaan silti niin niin pitkä matka vielä edessä enne kun me saadaan meidän oma poitsu kotiin. Toivoisin,että nopeasti menis tämä aika siihen elokuuhun asti vaikka onhan tämä raskaus kiva ja ihana kokea ja tuntea tai loppuajasta en sitten niin tiiä voi olla hieman tukalaa ja sitten kun ois vaan niin kiva jo vauvasta kertoa kaikkea ja kun se oppis uusia asioita no siihen on vielä aikaa. Nyt pari viime yötä kyllä on myös ollut todella tukalia, koska meidän makuuhuone on kauhea kuuma öisinki kun päivän aurinko sinne paistaa ja heräsin viime yönäkin varmaan neljä kertaa ja aina oli kuuma ja pyörin vaan sängyssä. Ei ihme kyllä ole poika ruvennut sen enempää illasta potkimaan kuin päivälläkään nyt sen on ollut vähän hiljaisempi ja välillä olen itse vähän mahaa joutunut hieromaan, että se siellä innostuu potkimaan. Nyt laitan pari kuvaa tosta masusta ja rv näkyykin otsikkona :-)


On siihen jo pieni raskauskumpu tullut..Ihanaa kun huomenna on perjantai, ei ole kultullakaan sitten töitä ja huomenna vihdoin myös taas saunavuoro ja pääsee altaasee lillumaan vähäks aikaa. Tänään me tehtiin ihan itse lihapullia ja ihana turvonnut olo siitä seuras kun söi niitä. Vähän meidän hienoista lihapullistakin kuvaa :-D tosi hienon näkösiä, mutta kyllä ne maistu kuitenki erittäin hyville.


Mutta ei kai tässä sen enempää kirjoittelen varmaan sitten taas lauantaina tai sunnuntaina..ei kun ainiin ja me eilen katsottiin se salatut elämät elokuva ei kannata katsoa ei ollut mitenkää hyvä niin kuin ei ollut odotettavissakaan :-D mut joo nyt siinäpä kaikki..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti