lauantai 20. huhtikuuta 2013

viikonloppu kuulumisia

Eilen me tultiin tänne poikaystäväni vanhempien luokse viikonlopuksi. Eilen ei tapahtunut/tehty mitään kummempaa joten en sitten jaksanut kirjoittaa oltiin vaan ja katsottiin illalla kyllä kahestaan joku kuvottava kauhukomedia leffa. Kaikki veri ja tommone ällötti nyt kovin suuresti johtuu varmaan tästä raskaudesta,koska ei ennen ole noin pahalle tuntunu kattoo. Tänään me käytiin matkuksessa kuopiossa kun piti ostaa halvemmalla halpa-hallista ruokaa ja sitten käytiin H&M:ltä ostamassa poitsulle ensimmäinen tuttipullo ja käytiin parissa lastenvaateliikkeessä ihan vaan kattelemassa oisin kyllä voinu vaikka mitä ostaa jos ois tällähetkellä ollut varaa ostaa no kesä aikaa ostella vaatteita pikkuselle..Ja torstaina tuli muuten postista lappu,että h&m:n paketti on haettavissa niin haen sen sitten maanantaina ihanaa saa kesäksi uusia kenkiä ja pojan housut tulee sieltä myös. Isyyspakkausta vartenki pitäs alkaa pikkuhiljaa minun jotain etsimään no käynkin varmaan ensi kuussa kuopiossa jotain jo ostamassa siihen. Ja tänäänhän minulla lähti taas uusi viikko käyntiin siis nyt viikko 24 alkoi :-)

Sikiön pituus päästä peppuun: n.20cm
Koko pituus: n.28cm

Sikiö
Tän viikon alussa meidän pieni on siis 21 viikkoa vanha ja se voi jo kuulla erilaisia ääniä. Ja sikiön liikkeet tulee koko ajan enemmän ja enemmän koordinoiduiksi.

Nainen
Kutinaa voi esiintyä, erityisesti vatsalla kun iho venyy. Hiero rasvaista voidetta kutisevalle iholle. Se vilkastuttaa verenkiertoa ja lieventää vaivoja. Sopivan voiteen löytämiseksi voit kysyä neuvoa apteekista. Käytä mieluiten väljiä puuvillavaatteita ja käytä kohtuudella pesupulveria ja huuhteluainetta.

Nyt mulla ei oo masusta kuvaa,mutta voisin senkin sitten huomenna vaikka lisäillä ja tähän viimeiseksi kuva siitä tuttipullosta joka ostettiin.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti