maanantai 7. heinäkuuta 2014

blogi vapaa viikonloppu

Me käytiin viikonloppu kyläilyllä siellä siskoni luona ja siellä en aikaani halunnut todellakaan kuluttaa tietokoneen ääressä joten pidin taukoa blogista ja koko tietokoneesta viikonlopun jos ei lasketa yhtä ainutta facebook tarkistusta johon meni aikaa n.2min! Eilenkään en yksinkertaisesti vaan kerennyt koneelle kun käytiin päivällä anopin ja Joelin kanssa kaupungissa pyörähtämässä ja illalla treenailin kotona ja sen jälkeen mentiin vielä futista pelailemaan ja vähän koripalloa siihen päälle joten illalla juuri ennen nukkumaan menoa luin muutaman postauksen ja kone sammuikin. Ja sammuin minäkinmelkeinpä heti sänkyyn päästyäni sen verran väsy oli päivän liikuntasuoristusten jälkeen,että uni maistui paremmin kuin hyvin :) Mutta nytten olen täällä taas teille kirjoittelemassa.

Viikonloppu meni hyvin ja aika nopeasti. Sääkin oli aika lämmin ja jopa J suostui käymään minun kanssa pari kertaa lenkillä. Joel ei vierastanut oikeastaan ollenkaan ja ihmettelin vähän, koska olin varma,että perjantai ilta menee äidin tai iskän sylissä kun uusia naamoja niin paljon, mutta ei vaan Joel oli reipas ja lattialla leikki tyytyväisenä.Siskollani on myös kaksi kissaa ja kaksi koiraa ja Joel kyllä oli hyvin kiinnostunut kissoista ja olisi halunnut kokoajan mennä niitä "hoitamaan", mutta ei voinut oikein päästää kun saattais roikkua ehkä hännässä. Ja koirat ei ihan niin Joelin mieleen ollut, koska meidän pieni pelkäsi toista koiraa joka on ehkä kiltein näkemäni koira eikä tekisi pahaa kellekkään ja on kyllä kaikkien kamu se koira.Se tuli vaan nuoleskelemaan meidän ukkelin jalkoja kun se oli iltamaitoa juomassa minun sylissä niin toinen hirmuisesti säikähti ja itku meinas tulla välillä kun lähellekkään erehtyi koira tulemaan.

Ihanaa oli nähdä molempia kummitytsyjä pitkästä aikaa ja tietysti sitä poitsua myös (joka ei siis ole kummilapsi, mutta siskon molemmat tytöt on kummityttösiä) Ja koko perhettä ylipäätänsä ja seuraavan kerran nähdäänkin varmaan kun meidän minin synttärit on eli ensi kuussa.

Harmittaa niin kovasti kun en ainakaan vielä omista kunnollista kameraa jolla saisin kuvia räpsittyä, koska siskonkin luona olisi ollut niin paljon kaikkea kuvattavaa ja olisin halunnut ne blogiini laittaa myös..joten pakko joskus ehkä ostaa se kamera, vaikka siihen rahaa meneekin. Niin ja se uusi puhelinkin myös ellen sitten käy joku päivä taas kaupungissa katselmassa vaan uuden akun siihen. Eilen kävin kyllä gigantissa, mutta ei ollut puhelin mukana joten ei voinut siellä jo testata onko vika akussa edes joten en ostanut akkua vielä ja käyn joskus uudestaan kännykän kanssa siellä.

4 kommenttia :

  1. Sukulaisten tapaaminen on tärkeää -ja silloin on lupakin viettää blogihiljaisuutta! :)

    VastaaPoista
  2. Voitko tehdä videopostauksen? Esim Joelin kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ikinä en oo kyllä tehny joten voin kai yrittää joskus saada sellaisenkin aikaiseksi :) jos uskallan :D

      Poista