tiistai 29. heinäkuuta 2014

Paluu opiskelijaksi

Oon melkein koko kesän miettinyt mitä teen koulun suhteen..jatkanko vaiko en, vaikka jo talvella olin varma palaavani syksyllä kouluun. Silti sitä on punninnut asiaa ja miettinyt eri mahdollisuuksia ja mikä olisi parasta minun ja meidän perheen kannalta. Päädyin siihen,että opiskelun on aika jatkua ja ensi kuussa menen taas koulun penkille niin ehkä joskus sitten valmistun ja saan sen ekan ammatin. Siitä en tiedä oliko ratkaisu perheemme kannalta paras ajatellen taloudellista tilannetta, koska J aloittaa myös opiskelut syksyllä oppisopimuksella. Eihän tuolla opiskelulla rikastu, mutta töitä on tulevaisuudessa ehken helpommin saatavana. Mietin myös kuinka voin laittaa noin pienen pojan hoitoon joka päivä, vaikka onhan sitä pienempiäkin lapsia hoitoon laitettu ja sen takia meinasin skipata nyttenkin koko kouluun menon, mutta pohdin asiaa ja sujuisiko se hoitoon laittaminen sen paremmin sittenkään kun lapsi on 3vuotias..en oikein usko. Ja parempi se on,että Joel näkee muitakin lapsia ja saa leikkiä muidenkin kanssa ei ehkä kouluiässäkään niin paljoa ujostele kun on tottunut leikkimään pienestä muidenkin kanssa.

Tuntuu ainakin tällä hetkellä,että tein oikean päätöksen ja odotan innolla ,että pääsee opiskelemaan, vaikka ei houkuttele herätä kylläkään joskus klo 05:00-06:00 aamulla, mutta kyllä siihenkin tottuu ja onneksi välillä on lomia. Ja eiköhän me pärjätä. Maanantaina palautan hoitopaikka hakemuksen ja sanon.että mahdollisimman nopeasti tarvitaan se, mutta onneksi ei ole niin vaarallista jos se ei ihan juuri koulun alkamis päivälle kerkeä, koska opo sanoi, että tulen kun se hoitopaikka on. Eli ei kaadu opiskelu heti siihen jos vaikka viikon myöhässä menen.

Sellasta tänne siis..tästä äipästä tulee jälleen kerran opiskelija ja ihanaa kun on saanut asioita selvitettyä niin ei tarvitse enää stressata tuostakaan. Ja taas kerran saan olla onnellinen,että omistan ihanan miehen joka tukee minua tässä päätöksessä, vaikka ei ehkä ole niin paras tilanne aloittaa koulua, mutta silti ymmärtää.

Mites onko siellä kukaan menossa syksyllä taas opiskelemaan? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti