lauantai 19. heinäkuuta 2014

Vauvakuumeilua

Eile illalla oli selailin läppäriltä kuvia Joelista ja jumahdin ihailemaan kuvia joissa meidän murunen oli ihan pienen pieni ja sitten se iski ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen..nimittäin vauvakuume. Haikea olo tuli kun katsoin niitä kuvia jotka oli otettu sairaalassa ja muistelin hieman niitä aikoja kun oltiin kolmestaan sairaalassa perhehuoneessa ja ihasteltiin vain uutta ihanaa perheenjäsentä!<3




Vielä hetkin sitten minun pieni poika kaikessa rauhassa makoili minun vieressä eikä karannut siitä pois ja muistan niin hyvin ekat hymyt joita olisin voinut tuijottaa ikuisuuden ja jotka sai minut itkemään onnesta. Muistan niin hyvin miten oli alussa vaikea tajuta edes,että se ihanuus joka siinä vierässä köllötteli on oma lapsi jota odoteltiin maailmaan 9 pitkää kuukautta ja vähän ylikin!

Kaunis pieni ihminen. Sä olet ainutlaatuinen. Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan<3
Niin vaan meidän vauvasta on kasvanut iso poika ja taas tajusin sen eilen noita kuvia selaillessani ja pienen pieni vauvakuume pääsi yllättämään. Vaikka synnytys tietysti sattui ja oli vähän tuskaista touhua niin tuli olo,että voi kun saisin kokea sen äkkiä uudestaan, koska se tunne..se ilon,onnellisuuden ja rakkauden tunne minkä tuntee kun oman lapsen saa rinnalle ja kivut unohtuu kyllä heti..niin sanoinkuvaamatonta ja jokainen sen kokenut kyllä tietää mistä puhun. Ja haluan ainakin itse kerran kokea sen uudestaan tai ehkä kaksikin kertaa. Vielä ei ole aika, mutta ehkä se joskus tulee. Ehkä muutaman vuoden päästä. Pitää malttaa odotella, vaikka kyyneleet valui kun kuvia katselin ja tätä kirjoittelin ja muistelin niitä aikoja.

Ja kyllä minä olen iloinen tuosta pienestä miehestä, vaikka ei enää vauva olekaan eikä aina viihdy niin enää äipän vieressä kuin pienempänä. Täydellinen oma pieni poika se on silti ja parasta mitä meille on ikinä tapahtunut, mutta niin se vaan silti välillä naisena aina rupeaa nyyhkyttämään kun ei ole sitä ihan pienen pientä vauvaa enää siinä. Kauan silti menikin ennen kuin tälläinen kuume ekaa kertaa pääsi iskemään ;)

Kauankos teillä muilla mammoilla meni kun ekaa kertaa vauvakuume iski?

4 kommenttia :

  1. Meillä tais tyttö olla puoli vuotta kun iski vauvakuume, itse toivoisinkin toista pienellä ikäerolla.. :) Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siellä on tullut vähän aikaisemmin :) itsekin ihmettelen miten ei tullu aikaisemmin tai vielä raskaana ollessa ajatteli,että tulee heti ikävä sitä massua jne, mutta ei. Ja kiitos! :)

      Poista
  2. Meiilä tuli vauvakuume jo ennen pojan vuoden ikää.. Nyt esikoispoika on 1v2kk ja itse viikolla 20 raskaana :)

    VastaaPoista
  3. Oih onnea! :) välillä kyllä on kova ikävä sitä masua ja niitä potkuja ja sellaista, mutta pitää vielä odotella kun on tuossakin pikkumiehessä välillä työtä..

    VastaaPoista