keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Vesipeto

En taida muistaa yhtäkään kertaa,että Joel ei olisi tykkänyt käydä pesulla. Tai ehkä sairaalassa se ihan eka pesu ei taitanut olla kovin mieluisa, mutta kotona ei ole ollut ongelmia sen suhteen. Pienestä asti on kyllä tyytyväisenä ollut vannassa pestävänä. Toissapäivänä käytettiin poika pesulla ja olisittepa nähneet miten sekaisin poika meni kun näki,että isi otti vannan ja rupesi täyttämään sitä vedellä..voi sitä ilon määrää :)! Olisi pitänyt kuvata, koska pojasta tulee aina ihan hassu kun tajuaa,että nyt pääseekiin pesulle.

Ja tuossa viime viikolla mummo osti Joelille ihka ekan oman uima-altaan ja nyt viime viikoloppuna olikin ensimmäisen testi käytön vuoro. Joel tykkäsi hirmuisesti olla siellä altaassa, vaikka vähän jänskättikin alussa kun ei ole ikinä ollut kuin vannassa eikä meinannut uskaltautua alussa edes roiskimaan vettä, mutta kyllä se siitä helpotti ja toinen innostui kauheasti ja kasteli samalla meidänkin vaatteet(niinkuin aina).

ekaks piti saada käydä tyhjässä altaassa ihmettelemässä "mikä tuo on"


ja oli mukavaa! :)

Nyttenkin on taidettu luvata mahtavaa aurinkoista ja lämmintä säätä koko loppuviikolle joten ehkä viikonloppunakin poitsu saa sydämensä kyllyydestä nauttia omasta altaastaan ja olihan meillä tänäänkin suunnitelmissa täyttää allas,että Joel saa vähän vilvoitella kun sää on aikas lämmin.. ja voi olla,että tämäkin mamma suuntaa rannalle salitreenien jälkeen uimaan tai ainakin hetkeksi ottamaan aurinkoa :)

Tykätäänkö teillä "uida" ? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti