tiistai 9. syyskuuta 2014

Faktoja minusta..kuka täällä kirjoittelee

On niin vähän tullut kirjoiteltua,että päätin tehdä postauksen jonka jälkeen ehkä jokainen vähän enemmän tietää minusta. Joten keksin itselleni oikeastaan vaan kysymykset johon on vastaukset perässä..joten faktoja vaan pöytään.



Perus faktoja..

Nimi: Sonja

Ikä: 21 vuotta on mittarissa

Perhe: Äiti,isäpuoli ja 3kpl löytyy sisaruksia; 2 siskoa ja 1 veli ja minun omaan perheeseeni kuuluu avopuolisoni Juha ja meidän pieni hurmuri poika Joel 1 v.

Ammatti/opiskelu: ammattia vielä ei minulta löydä, mutta opiskelut on kokoajan käynnissä ja sisustajaksi pitäisi valmistua.

Harrastan: kuntosalilla tulee treenattua säännöllisesti nykyään 4 kertaa viikkoon ja viikonloppuisin lenkillä tulee käytyä.



Lempi..

Ruoka: no aikalailla kaikki kotiruoka

Väri: riippuu vähän..tällähetkellä en yhtä ainoaa osaa valita ja lemppareita on : valkoinen, musta, punainen ja vaaleanpunainen

Herkku: apua minä olen niiiin perso kaikelle makealle, mutta irtokarkeista en luopuisi!

Ohjelma: kaikki hömppä menee, vaikkakin nykyään aika vähän tulee telkkua katseltua. Nyt tuijotan sellaisia ohjelmia kuin: Sinkkuelämää( varmaan ikuinen sarjan fani !), Grimm ja Big Brother

Vaate: Tykkään nyt tällähetkellä pitkistä neuletakeista/neulepaidoista ja jalkaan vaan legginssit tai pillifarkut ja that's it, mutta vaate mieltymykset vaihtuu aikalailla myös vuodenajan mukaan. Ja joskus on ihanaa vaan olla mahdollisimman rennoissa vaatteissa ja aika kaivaa kollarit kaapista!





Sekalaista..

Pelkään: hämähäkkejä ja ampiaisia! Tai oikeastaan kaikki ötököitä ja hyönteisiä..ainiin ja hissejä.

Inhoan: itserakkaita ja liian itsekeskeisiä ihmisiä. Ja p*skanpuhujia..ja yleensäkin se oma elämä olisi hyvä olla.

Luonteeltani: olen sosiaalinen, vaikkakin hiukan ujo myös välillä. Omituinen höpöttelijä ja joskus voisi olla hiljaakin. Tietysti myös kuuntelija ja ymmärtäväinen.

Lapsuuden haave ammatti: poliisi

Kolme..

Esinettä/tavaraa jotka lähtisi mukaan autiolle saarelle
1. hammasharja
2.kirja,että voisi ajankuluksi lukea/tai ehkä vihko,että voisi kirjoitella..?
3.mp3 tai joku,että musiikkiakin olisi

Jos saisin 3 toivetta, ne olisivat..

1. maailmaan rauha!
2. No se raha kyllä kelpais aina..
3.että meidän perhe saisi elää terveenä



Lopuksi..

Mitä toivot tulevaisuudelta

No ainakin tahdon tuon koulun hyvin käydä loppuun,että on ammatti ja helpompi saada töitä sitten. Ja no niitä töitä ja oma talo olisi kiva tietysti. Nooh lapsia lisää vielä 1 tai 2kpl ja naimisiin Juhan kanssa! Sekä tietysti toivon,että ollaan J:n kanssa aina onnellisesti yhdessä ja muutenkin,että perheenä menee aina hyvin!<3

Jospa te tämän avulla nyt tiedätte vähän sitten enemmän minusta ja minkälainen tyyppi täällä oikein kirjoittelee. Olen myös itse aika paljon joidenkin bloggaajien samantyyppisiä postauksia lukenut, mutta jos joku ei vielä ole tämän tapaistakaan tehnyt niin eikun kirjoittelemaan. Ja koska minä tykkään lukea niin pistäkää kommenttia jos postailette näitä niin mielelläni luen ja ei tarvitse olla minun seuraama blogi vaan ihan uudetkin tuttavuudet on tervetulleita :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti