sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Meidän viikonloppu

Ihan ensimmäisenä kuvia viikonlopulta ja hölinät ja pölinät vasta ihan  loppuun.

Lauantaina pidettiin koko perheen namipäivä. Isillä ja äiskällä oli irtonameja ja Joel sai maistella kinder patukkaa.
ja kultu teki ihanaa kana ruokaa jonka ohjeen otti jostain kirjasta missä on japanilaisia ruokaohjeita..mm ihanaa oli!
hengailtiin partsilla kun meillä oli 26 astetta lämmintä..lasitetun partsin hyviä puolia! Joel oli ihan innoissaan :)

mammakin unohti hetkeksi koulujutskat ja joi pienen pullon fresitaa jonka sain synttärilahjaksi
tänään ennen lenkille lähtöä..käytiin muutama kerta nauttii lenkillä nauttimassa auringosta
Joel leikki synttärilahjaksi saaduilla leluilla
Oli taas tosi ihana viikonloppu ja viikonloppua yleensäkin nykyään odottaa ihan erilailla kun viikon on koulussa ja yhteistä aikaa on vähemmän. Minun viikonloppu alkoi jo torstaina, koska perjantaina oli vapaata koulusta. Sai taas tehdä yhdessä kaikkea mukavaa ja mikä onkaan sen parempi tapa viettää viikonloppua! Tehtiin hyvää ruokaa, katsottiin leffoja, käytiin lenkkeilemässä,katsottiin videoita joissa Joel oli niiiiin pieni vauva. Pääasia,että itsekin sai rentoutua ja nukkua vähän enemmän ja hetkeksi edes unohtaa koulun, vaikkakin tehtäviä piti jonkun verran tehdä ja tänään pitäisi vielä vähän jatkaa fysiikan parissa ja huomenna se olisi taas paluu kouluarkeen. Mulla on jonkun verran tehtäviä tehtävänä ja välillä miettii,että kuinka niistä selviää, mutta onneks ei ihan älytön kiire ole vielä.

Ensi viikonloppuna meidän oli tarkoitus mennä minun siskoni perheen luokse katsomaan heidän uutta taloa, mutta sekin suunnitelma meni heti jäihin. Siellä on ilmeisesti jos jonkin sortin rokkoa liikenteessä ja siellä kaikki siskoani lukuunottamatta kärsivät enterorokosta joten ei viitsitä sinne itsellemme mitään rokkoja metsästämään ja ollaan sitten yhdessä kotona.

Ja tässä tulikin mieleen,että vaikka harvemmin on tullut postailtua niin toivon,että joku edes lukisi vielä minun blogiani. Ja olen tässä vähän mietiskellyt,että jonkinlaista vaihtelua ja monipuolisuutta voisi ehkä tähän blogiin saada. Eli kiinnostaisko ketään mikään videopostaus tai joku "kysy ja vastaan videolla" postaus tai joku erilainen? Niin kertokaa jos tulee joku toive mieleen (=

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti