sunnuntai 14. syyskuuta 2014

lyhyt puhelin postaus..sisältää valitusta

Päätin tässä nopsaa pienen puhelin postauksen tehdä, koska tahdon löhötä sohvalla enkä jaksa siirtyä koneen ääreen enkä myöskään ottaa konetta syliin. Tälläkinhetkellä kynän pitäisi sauhuta fysiikan tehtävän parissa eikä postailla..

On tämä opiskelijan elämä välillä stressaavaa kun pitäisi saada tehtäviä tehtyä ja ei vaan ajatus luista eikä mikään etene ja on tehtäviä jotka ei innosta yhtään!  No mutta sellaista se elämäkin on,että aina ei kaikki mene niinkuin unelmoi..en kyllä halua tässä heti 1kk opiskelun jälkeen kuitenkaan antaa sellaista kuvaa,että tässä oltaisiin jo ihan poikki ja kyllästyttäisi.Oikeasti koulussa on kivaa ja viihdyn hyvin,mutta esimerkiksi fysiikkaa opiskellessa tunnen itseni älykkyysosamäärältäni alhaiseksi ihmiseksi..ei vaan saa mitään rustattua paperille. Vali vali..voinko saada muutaman aivosolun lisää ja älykkyyttä ja kärsivällisyyttä...kiitos! 

No ei kai se auta kun yrittää tässä samalla tässä leffaa tuijottaessa vielä laittaa aivot töihin ja yrittää saada edes muutama lause siihen paperille lisää..ääh onko pakko.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti