sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Laatuaikaa perheen kesken.

On kyllä ihanaa viettää aina oman perheen kesken aikaa ilman mitään turhaa stressiä ja kiirettä. Toivoisin vaan, että viikonloputkin olisivat pidempiä kun arkena aikaa ei ole niin paljoa touhuilla yhdessä.

Tänä viikonloppuna me käytiin pilvisestä ja muutenkin epävakaan oloisesta säästä huolimatta lenkillä ja pysyttiin onneksi kuivina kun ei ruvennut satamaan sen enempää ja tuli muutama pisara vaan. Eilinen menikin ihan päinvastaisissa meiningeissä ja herkuteltiin sisätiloissa. Monena viikonloppuna minun on tarkotus ollut leipoa jotain hyvää. mutta aina se on jäänyt joten eilen menin jo aamulla ajoissa ostelemaan kaupasta leivontaan tarvikkeita ja tein kardemumma muffinseja. Ja olipas ne kyllä hyviä ja maistui kaikille, vietiin niitä myös Juhan vanhemmille samalla kun käytiin siellä moikkaamass Joelin serkkupoikaa ja kummeja.




Joel sai myös maistella herkkuja


Kuitenkin parasta koko viikonlopussa oli kun kävimme tänään leikkikentällä ja Joel oli kyllä niin onnellinen kun sai olla hiekkalaatikolla ja minun sylissä laskea liukumäkeä, mutta parasta taisi olla kun sai pientenlasten keinussa  keinua ja se nauratti kyllä kokoajan <3!




sudenkorentokin oli liukumäessä



Kyllä aiotaan tästä lähtien useammin käydä leikkikentällä leikkimässä kun Joel noin kovasti tykkäsi siellä olla. On onneksi tässä vielä syksy aikaa käydä ja pariin kertaan kerkeää ainakin jos sää sallii. Hirmu hyvä mieli tuli itsellekin kun näin miten aidon iloiseksi Joel tuli <3!

Kaikkea mukavaa siis on kuulunut meidän viikonloppuun, vaikka piti niitä koulutehtäviäkin tehdä hieman ja tänään pitää jatkaa myös vielä, mutta onneksi oli aikaa muuhunkin. Mitenkän muiden viikonloppu sujui? Saitteko ulkoilla vai oliko jossain sateinen syksysää ja pysyteltiin sisätiloissa?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti