torstai 28. elokuuta 2014

Joel Elias 1 v !

Vuosi sitten olin väsynyt yhden kokonaan valvotun yön jälkeen ja toivoin,että kaikki olisi vaan nopeasti ohi. Vuosi sitten olin kironnut ja valuttanut monta kyyneltä kipujen kaiken kivun takia.. vuosi sitten sain aivan uuden merkityksen sanalle "kipu".

Muistan hyvin kun vuosi sitten näin sinut ensimmäistä kertaa ja näin heti kuinka täydellinen oletkaan <3 Kun sain sinut syliini ensimmäistä kertaa unohdin heti kaikki kivut ja väsymyksen ja enää kyyneleet tulivat vain siksi,että olin sanoinkuvaamattoman onnellinen. Vuosi sitten klo 16:52 sinä täyden yhdeksän pisteen täydellinen mies synnyit<3 Painoa sinulla oli 3600g ja pituutta 52cm.

Onnea rakas Joel 1 v!


Vuosi sitten meidän elämä muuttui täysin ja meistä kahdesta tulikin kolme ja oli pelottavaa ja jännittävää tulla äidiksi kun kaikki oli niin uutta. Välillä on ollut hankalaa ja olo on ollut väsähtänyt, mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois ja Joel tekee meidät molemmat niin onnellisiksi. Vuosi on mennyt aivan kamalaa vauhtia ja hetki sitten vasta saatiin ekoja päiviä sairaalasta pääsyn jälkeen olla ihan kolmistaan ja Juhan kanssa ihmetellä pientä ihanaa nyyttiä..meidän ensimmäistä lastamme. Ja voi kun toista olisi halunnut vain tuoksutella ja katsoa yötä päivää jos ei tarvitsisi nukkua.


Vuosi on ollut ihana ja äitinä olo on parasta mitä minulle on tapahtunut ja vaikea välillä käsittää miten nopeasti tuo meidän murunen kasvaa ja oppii vähän väliä jotain uutta. Nytkin meillä jo kävellään reippaasti ilman tukea ja kohtahan jo juostaan karkuun äiskää. No ei ihan vielä onneksi, koska vielä äitinkin seura on hyvä ja Joel kyllä näyttää,että tykkää ja välittää ja ikävöi kun olen poissa ja heti on vain syliä vailla jos palaan koulustakin kotiin ja tunnen itseni tärkeäksi..<3



Voi itku meinaa kirjoittaessakin tulla niitä vauva-aikoja muistellessa,vaikka ihana Joel on nyt niinkuin vauvanakin niin kyllä sitä vaan haikeana muistelee silti sitä ihan pientä kääröä. Mutta synnytystarinaa en nyt tässä uusiksi ala kertailemaan, mutta voihan sekin päivä vielä tulla..nyt vielä kuvia vähän loppuun ja menen katsomaan nukahtiko se pieni synttärisankari ja lauantaina me juhlitaan synttäreitä :)






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti