sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ensiaskelia

Mun on pitänyt jo jonkun aikaa sitten tulla teille kertomaan,että meillä osataan kävellä jo ilman tukea! Mun sydän suli kun näin ne ekat pienet ja varovaiset askeleet kun Joel uskaltautui päästää tuestaan kiinni jä lähteä pikkuhiljaa kävelemään <3 Samalla tuo uusi taito oli minun mielestä vähän pelottavaa, koska varsinkin alussa ja tietysti vähän vieläkin sai pelätä,että jos toinen kaatuu ja sattuu pahastikin. Ja onhan sitä kaatuiltukin, mutta ei kai sitä elämästä ilman mustelmia selviä ja mitään pahaa ei ole sattunut. Ja on se kuitenkin myös niin ihanaa nähdä oman lapsen oppivan uusia isoja asioita.


Tämä ensimmäinen kerta kun ilman tukea lähdettiin menemään oli jo 8.8 eli päivä ennen minun synttäreitä. Voiko siis parempaa lahjaa äiti saada! Nyt Joel kävelee jo jatkuvaan ilman tukea ja kävely on jo varmempaa,eikä paikallaan paljoa jakseta olla. Tietysti vielä edetään edelleen välillä konttaamalla ja joskus pyllähdetään nurin vähän väliä kun kävellään(varsinkin väsyneenä), mutta hienosti jo osaa kyllä uuden taidon.

11 kk ikäisenä siis tuokin taito opittiin. Ja kuvasin eilen kännykällä pienen pätkän kun Joel käveli ja hieman tais kuvaus häiritä, koska hetken sai kuvailla ennen kuin videolle saatiin mitään.




Minkäs ikäisenä teidän pienet on lähtenyt taapertamaan?

Ja tässä on kovaa vauhtia lähestymässä Joelin 1vuotis synttärit ja juhlat, mutta yritän siitä ja kaikista koulukiireistä huolimatta postailla tänne aina kun on vähänkin ylimääräistä aikaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti