tiistai 5. elokuuta 2014

Päivähoitopaikkaan tutustumaan menossa.

Käytiin tänään Joelin kanssa aamupäivästä palauttamassa se päivähoitopaikkahakemus. Samalla se tätin kanssa jutskailtiin siinä ja ryhmikseen ei enää voi ottaa kun on paikka on pirpanoita täynnä joten perhepäivähoitajalle pääsee meidän mini ja siellä oli 2-3 lasta nytten hoidossa tällähetkellä. Ja se täti siinä soitteli sinne perhepäivähoitajalle ja sanoi,että tarvittais mielellään heti ens viikolla hoitopaikkaa pojalle ja ymmärsin,että se hoitopaikka taitaa järjestyä aika nopsaa joten jospa ensi viikolla pääsis kouluun niin kuin oli tarkoitus. Samalla sitten sovittiin,että huomenna aamusta ysiksi lähdetään Joelin kanssa tutustumaan ihan ensimmäiseen hoitotätiin ja katselemaan millainen paikka se onkaan mihin tuo mies menee. Huh poika ei osaa jännittää vielä, mutta tämä mamma jänskäilee jo senkin edestä.

Se tutustuminen ei varsinaisesti jännitä/stressaa, mutta se,että miten meidän poitsu pärjää siellä uuden ja alkuun tuntemattoman ihmisen hoivassa ja muiden lapsien kanssa. Kyllähän mä tiedän,että se täti hommansa osaa ja on monta vuotta lapsia katsellut ja hoitanut, mutta kyllä se silti vaan jännittää kuinka siellä lähtee asiat sujumaan, mutta kaipa se on ihan ymmärrettävää kun itse oikeastaan lähes poikkeuksetta hoidan poikaa J:n kanssa mitä nyt mummot silloin kun käydään salilla treenailee.

 Ja tuosta tulikin mieleen,että Joel meneekin viikonloppuna(lauantaina) yökyläilemään mummon luokse, koska me lähdetään mökkeilemään yhdeksi yöksi J:n veljen ja hänen vaimonsa mökille ja luvassa on pienet partyt hyvässä seurassa, koska mulla on 21 vuotis synttärit lauantaina ja me ei olla vielä yhtään kertaa eksytty sinne mökkeilemään joten eiköhän se aika jo ole. Odotan tavallaan innolla ja tavallaan kauhulla, koska pojasta on aina vähän hankalaa olla erossa yön ajan, mutta kyllä se tavallaan on ihan kivaa saada enemmän omaa aikaa ja rentoutua ja ehkä grillata ja öhöm vähän skumppaa ja sellasta. Siitä sitten kuitenkin myöhemmin lisää..nyt kutsuu sohva ja telkkari ja ajoissa mentävä nukkumaan,että ollaan huomenna pirteänä hoitopaikkaa menossa tsekkaamaan :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti