maanantai 18. elokuuta 2014

Pika morot part 12345 !

Nyt tulee vaan ihan tosi pikamorot, koska kohta pitää olla jo kömpimässä sänkyyn ja koittaa saada unta,että jaksaa taas aamusta aikaisin olla ylhäällä. Mua niin kovasti harmittaa kun en päivällä kauheasti kerkeä kirjoittelemaan, koska tykkään kuitenkin bloggailusta, mutta aikaa on vaan niin kovin vähän kun tänäänkin oli kotona n. klo 15:30 sitten heti söin ,laitoin pyykit pyörimään,lähdettiin salille,tultiin kotiin ja taas syötiin,opintotukihakemusta laitoin netissä menemään,suihkuun ja nyt istun tässä. Ennen kouluun menoa mulla oli tosiaankin aikaa postailla hyvin, mutta nyt aikaa on rajallisesti ja kirjoitan aina kun ehdin..älkää siis rakkaat lukijat kaikotko, koska kyllä minä aina kirjoittelen kun on aikaa ja kyllä järjestän aikaa aina jotenkin, vaikka sitten vasta iltaisin.

Mulla olis yksi super tärkeä ja ihana asia Joeliin liittyen mistä tahtoisin hehkuttaa, mutta siihen liittyen teen postauksen varmaankin viikonloppuna(vähän myöhässä) ajan kanssa, mutta nytten saatte kuulla kouluhölinöitä. Tämä eka jakso koulussa vaikuttais aika helpolle ja mukavalle, koska suurin osa on vaan..no sellaista ihan mukavaa ja ei mitenkään vaikeaa hommaa. Tänäänkin koko päivä kahdeksasta kahteen asti meni ompelukoneen äärellä (3 päivää viikossa menee siihen tyyliin..) Tehtiin edelleen niitä erilaisia saumoja, mutta sitten osa teki esim: kangaslaukkuja,penaalin tai sisustustyynynpäällisiä tai mitä ikinä haluskaan..no minä tein meikkipussin ja toisenkin aloitin, mutta se jäi kesken kun piti kiirehtiä linja-autoon.

aloitus vaiheessa

vetoketju saatu paikalleen..

valmis..toisesta on tulossa vähän söpömpi ja tyttömäinen

Voi joidenkin mielestä kuulostaa tylsälle nuo koulupäivät, mutta aina ei ole samanlaista ja joskus me tapetoidaan ja maalaillaan ja tehdään kaikkea muutakin, mutta alkuun on verhoilu hommaa..ja verhoilu-ja sisustusalalla kun ollaan niin siihenhän tuokin kuuluu. Alku vaan menee näin nyt.

Nyt kuitenkin pakko tästä painua nukkumaan ja palailen taas kun on aikaa! Nyt muuten ottaisin postaustoiveita taas vastaan kun meinaa ideat loppua välillä ja pää lyö tyhjää koulun takia. Nyt kuitenkin hyvät yöt kaikille!

PS: anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet..tein tämän nopeasti ilman suuria tarkistuksia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti