lauantai 16. elokuuta 2014

Koko kuluneen viikon kuulumiset!

Oonko mä ikinä oikeasti ollut näin kauan kirjoittelematta? Viimeksi maanantaina oon käynyt bloggerin puolella kirjottamassa sekä lukemassa blogeja. Mullahan alkoi tiistaina se koulu ja se on aikalailla sotkenut kaikki ja siksi en ole kerennyt tai edes jaksanut vaivautua avaamaan konetta eikä ajatukset kulje joten päätin suosiolla jättää kirjoittamisen tältä viikkoa juurikin viikonlopuksi kun koulua ei tarvitse miettiä.

 Koulussa on mennyt alkuun hyvin ja kiva on ollut tutustua taas uusiin tyyppeihin ja ihan mukavaa on ollut tämä opiskelijan arkikin, vaikka väsyttää välillä hieman kun aikaisin täytyy herätä, mutta tiedättekö ainakin osaa nauttia viikonlopusta kun saa levätä ja olla vaan muutaman päivän!Koulussa viikko meni aikalailla vaan tutustuessa kouluun(minulle koulu toki oli entuudestaan tuttu) ja uusiin luokkalaisiin, mutta päästiin me aloittelemaan jo vähän opiskeluakin ja ensi viikolla taitaa mennä normaalisti ja päästään niinsanotusti tositoimiin.. ja saa varmasti opiskella.

Tässä muutama kuva kuluneelta kouluviikolta.

tietysti pakollinen wc peilikuva..
torstai meni mukavasti matikan ja fysiikan parissa
Piti harjoitella teollisuus ompelukoneiden käyttöä

Tälläiselle ihmiselle kuin minä joka ei paljoa ompelukoneita käytä mitä nyt viimeksi ehkä seiska luokalla tuokin oli yllättävän vaikeaa..varsinkin saada langat pysymään neulassa. Kyllä se pienen harjoittelun jälkeen lähti sujumaan ja me saatiinkin tehtäväksi tehdä erilaisia saumoja(varmaan kymmenen erilaista) ja voin kertoa,että en vielä saanut ihan kaikkia tehtyä, mutta koulussahan opiskellaan joten ei kaikkea heti pidäkään osata.

Mitäs muuta..No Joel on ollut hoidossa ja olihan siellä vähän itkettänyt aluksi, mutta eihän tuo meidän muru kerennyt olla kuin kaksi päivää ja sitten tulikin kipeäksi :( ! J oli Joelin kanssa torstain ja perjantain kotona, koska pojalla oli kuumetta ja oli tuo isompikin mies vähän kipeänä. Minä säästyin tälläkertaa kuumeelta ja flunssalta. Mutta siis hoidossa oli aikalailla ollut sen hoitotädin syliin menossa kokoajan kun muuten kaikki oli jännää ja uutta ja vähän pelottavaa, mutta tätin sylissä kuulemma kelpasi olla, mutta eihän sitä meidän poikaa tietenkään kokoaikaa voi sylissä kanniskella kun on muitakin lapsia ja paljon muuta tekemistä. Ja nyt meidän poika on ihan hoitoon menonkin takia saanu ruveta syömään paljon samoja ruokia kuin mekin, mutta tietysti vähän hienonnetaan niitä kun eihän tuo paljoa kahdella hampaalla.

Tulipa tekstiä ja kaikki ihan sekaisin, mutta yritän panostaa tähän postailuun taas ja useammin kirjoitella kuin kaksi kertaa viikossa ja varmaan jotain tärkeää unohtui, mutta palailen taas huomenna.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti