sunnuntai 3. elokuuta 2014

Ihana aloitus elokuulle

Nyt on taas omaa aikaa kirjoitella kun pojan sai just aamu-unille. Enhän mä eilen illalla enää millään jaksanut ruveta bloggailemaan..olin nimittäin ihan poikki illalla johtuen varmaan kaikesta parin päivän aikana syödyistä herkuista joilla tuli ahdettua maha ihan täyteen. No onneksi nyt on taas ihan hyvä olo. Me ollaan siis täällä J:n porukoilla(he itse lähtivät eilen rapujuhlille ja tulevat tänään joskus myöhemmin takaisin) tälläkin hetkellä ja lähdetään varmaan pikkuhiljaa kotia kohti kun poika heräilee.

Viikonloppuna sai tehdä tuttavuutta tuohon  uuteen luurin johon muuten eilen hain postista sen micro sim kortin. Kuvia tuli sillä jonkun verran räpsittyä ja ihanaa taas saada blogiin kuvia mukaan pitkästä aikaa. Ja tosiaan tuli syötyä masu täyteen kaikenlaista herkkua..eilen meillä oli pizzalauantai ja tehtiin itse kinkku,tonnikala,ananas pizzaa ja olihan se taas niin hyvää! Pizzan jälkeen syötiin myös vähän karkkia..pitäähän kerran viikossa olla karkkipäivä.

Miten mahtavaa oli myös kun sai nukkua hyvin. On niin energisempi olo kun saa aina välillä nukkua usemman tunnin. Minun tapauksessani tarkoittaa sitä,että nukuin perjantain ja lauantain välisenä yönä jonkun 9h vähän päälle. Pitää nauttia hyvin nukutuista öistä tai ainakin noin pitkistä yöunista, koska ne taitaa jäädä historiaan kun koulukin alkaa vähän reilun viikon päästä.



hupsis melkein pääsi tärkein unohtumaan. Söin myös perjantaina kesän ensimmäisen jäätelön! Siis elokuu ja nyt vasta söin jäätelöä. Nyt on sekin tehty.


Ja ettei ihan kuvat mene vaan herkkujen puolelle niin laitetaan muutama vielä meidän murusesta :)




Valitettavasti viikonloppu alkaa olla kohta vietetty, mutta olipahan taas tosi ihanaa näiden omien murusten kanssa ja hyvä aloitus elokuulle. Mites teidän viikonloppunne sujui? Vietittekö viikonlopun kaikessa rauhassa kotona vai kävittekö kenties jollain pienellä reissulla? 




2 kommenttia :

  1. voi kamala kun teidän poju on jo niin ison pojan näköinen! :) aika menee niin nopeasti :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta! itekin aina hämmästyy kun toinen oppii kaikkea ja vaikea käsittää,että kohtahan sitä meidän muru on jo vuoden vanha! :)<3

      Poista