lauantai 11. toukokuuta 2013

26+0

Tänään taas kuulumisia kun meillä lähti uusi viikko tänään käyntiin..tänään siis rv 26+0. Ja meille tuli eilen postista ilmoitus, että äitiyspakkauksen voi hakea postista. Minä odotin, että siinä menisi ainakin kuukauden päivät ennen kuin se saapuisi, mutta pari viikkoa ja tuli jo. Ihanaa kun tuntuu päivä päivältä vaan enemmän siltä, että voi vitsi kohta meillä on semmonen pieni ihana nyytti tuhisemassa sylissä :-) <3 Tähän blogiin oli tarkoitus laittaa pakkauksen suosikeista ja ns. inhokeista kuvia, mutta en vielä ole kuvia kerennyt ottamaan joten laitanpa ne sitten vaikka maanantaina kun huomenna varmaan pidän taas kirjoittelusta välipäivän ja maanantaina kun on neuvola niin siitäkin tulee asiaa sitten. Odotin muuten koko viime viikon tiistain jälkeen sitä, että mulle soitettaisiin neuvolasta miltä ne sokerirasitus tulokset näyttäs, mutta eipä tuolta kuulunut yhtään mitään..nooh saanpa sitten maanantaina kuulla. Hirmusen nopeasti on tämä viikonloppu taas mennyt..eilen ei sen kummempaa tapahtunut kun katottiin kullan kanssa suomi-venäjä matsia ja hyvinhän leijonat pärjäs! Tänään me käytiin kaupungissa kun halusin käydä kirpputoreilemassa vaaville jotain, mutta oli aika köyhä reissu sillä mukaan ei tarttunut kuin yksi body ja yksi hattu, vaikka kolmella eri kirpparilla käytiin pyörimässä. Käytiin sit myös lidlissä ja citymarketissa ruokaostoksia tekemässä halvemmalla ja minun piti ostaa lumenen puuteri ja ripsiväri, koska lumenen tuotteista suurin osa oli 5€ kpl niin sainpas sitten kympillä molemmat. Parin tunnin kiertelyn jälkeen en olisi enää edes jaksanut käydä missään shoppailemassa kun joka paikkaan särki ja väsytti ja oli nälkä..valivali taas,mutta aina ei ole olo niin mahtava. Mutta kuitenkin lopuksi tähän mitä tällä viikolla olisi meidän murusella menossa..

pikkuisen paino on siis n.900g
ja koko pituus 31cm ja pääperä mitta 22,5 cm

Meidän pikkuinen on nyt 24 viikkoa vanha ja sen aivoaallot ja aistit aktivoituvat ja pikkuinen alkaa jo reagoida kohdun ulkopuolelta tulevaan valoon. Seuraava kuukausi muruselle on erittäin aktiivista aikaa, koska se kasvaa sekä lihoo nopeasti.

Palailen maanantaina siis neuvola kuulumisia kirjoittelemaan sekä niitä äippäpakkauksen inhokkeja ja suosikkeja lisäilemään. Ainiin ja maanantaina myös sitä masukuvaa tuosta hurjasti kasvaneesta masusta!! jos en sitten huomenna tee pikapostausta siitä..: )

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti