sunnuntai 26. toukokuuta 2013

RV 29!!!

Eilen siis poksui rv 29 ja viimeiset 3 kuukautta enää edessä, onhan sekin vielä toki aika pitkä aika, mutta aika nopeasti aika tähän asti on mennyt jos menee loppukin yhtä nopsaa niin kohtahan meillä on jo tuhiseva nyytti täällä!

Tällä viikolla meidän poika mitat on tälläiset 
paino: 1100g
sikiön pituus päästä peppuun: 24,5cm
koko pituus: 33cm

Tän viikon alussa meidän prinssi on 26 viikkoa vanha ja aivoaaltojen kuviot jo lähes samanlaiset kun vastasyntyneellä! Meidän murunen osaa jo paremmin avata ja sulkea silmät sekä imeä ja niellä. Ja se tekee kovasti hengitysharjoituksia masussa. Keskushermostokin on jo niin kehittynyt, että se itse jo osaa säädellä ruumiinlämpöään.

Ihanaa kun vaan koko ajan mennään lähemmäks ja lähemmäks laskettua aikaa, niin kovasti jo odotan elokuuta, että saatas meidän muru maailmaan<3 Eilen jo pesin ensimmäisen erän meidän pikkuisen pyykkiä (nyt on puhtaanana kaikki 50-56 koon vaatteet!)   ja ensi viikolla jatkan sitten taas isompien pesemistä, vaikka onhan mulla tässä aikaa niitä pestä, mutta onpahan jo ainakin ajoissa tehty ettei kaikki jää viimetippaan.


Siinä murusen vaatteet kuivumassa :-)


Eilen meillä oli myös herkuttelupäivä, tehtiin itse pizzaa kullan kanssa ja oli kyllä tosi herkullista. Ja minä ostin kaupasta ihan eilistä varten kasvonaamion, että sen laittaisin naamaan, mutta enpäs muistanut laittaa joten se pitää sitten tänään käyttää..ja ostin partsi juomaksi yhden alkoholittoman kaljan, mutta enhän minä sitäkään sitten juonut nooh juon sen tänään kun taas on tulossa ihanan lämmintä päivä! Ja jospa tänään kävis edes jonkinlaisella lenkillä kun eilen ei oikein keretty kun pesin noita pojan vaatteita ja omiakin pyykkejä oli pestävänä ja sitten aamupäivällä oltiin(poikaystäväni) Juhan, veljen ja hänen vaimonsa mökillä käymässä kun he ostivat sen ihan vähän aikaa sitte ja pitihän se käydä katsomassa. Ja voi että olis se vaan ihanaa kun itselläkin olisi rahaa ja sais ostaa ihan oman mökin! Eilen olisi myös ollut sataman avajais päivä, mutta onneksi on niin ihana mies, että ei se halunnut sinne mennä vaan oli minun kanssa, vaikka sanoin, että jos haluaa niin saa se mennä sinne juhlimaan.

Tässä se minun suklaa kasvonaamio!

Tykkään kyllä viikonlopuista kun murun kanssa saa olla ihan kaksin vielä toistaiseksi, mutta kyllä odotan nyt kovasti tulevaa tiistaita, koska me mennään kuopioon, koska meillä on vihdoinkin se kasvukontrolli käynti ja saadaan toivottavasti kuulla kokoarvio meidän prinssistä<3 Ja jos on aikaa niin voisipa samalla reissulla käydä jo matkasängynkin ostamassa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti