lauantai 4. toukokuuta 2013

rv 26

Niin kun ostikossa näkyy niin siis rv 26  lähti  eilen käyntiin. Vielä ois muutama viikko ja sit pääsis viimeiselle kolmannekselle :-) 

Eli meidän poitsun pituus päästä peppuun nyt pitäs olla 22cm
ja kokonaispituus 30cm ja paino 800g
Meidän murunen on tälläviikolla 23 viikkoa vanha  ja sen luomiin ilmestyy silmäripset ja pian se voi jo alkaa räpytellä silmiä. Poju näyttää jo ihan pieneltä sopusuhtaiselta minivauvalta.

Nainen

Nyt voit tuntea sikiön liikkuvan ja potkivan joka päivä. Niin pitääkin olla, sillä se on varmin merkki siitä, että kaikki on hyvin! Sikiön lihakset vahvistuvat, ja koska kohdussa on yhä hyvää tilaa liikkua, sikiö käyttää sen hyödykseen. Se istuu ylösalaisin jalat ristissä, heittäytyy taaksepäin, polkee jaloillaan, tekee kuperkeikkoja ja konttausliikkeitä… Iloitse jokaisesta liikkeestä: elämäsi aikana et pääse osalliseksi tästä kokemuksesta kovin usein.
Tiesitkö, että pitkään jatkunut päivittäinen stressi voi tehdä sikiön levottomaksi? Kuuntele kehon viestejä ja lepää aina tarvittaessa! Vedä syvään henkeä ja täytä itsesi uusilla ajatuksilla. Suo itsellesi miellyttäviä kokemuksia joka päivä, ja anna ajatuksillesi vapaus vaeltaa kauas mielikuvituksen maailmaan.
Kehosi on ainutlaatuinen. Jokainen odottava äiti on eri muotoinen ja kokoinen. Vältä turhia vertailuja muihin. Ole ylpeä kehostasi ja iloitse sen muutoksista. Vyötärön ympärys on aivan eri lukemissa kuin ennen, mutta vain tilapäisesti.

Voi mua pelottaa ja jännittää aika kauheesti kun tiistaina mulla on jo sokerirasitus kamala!! 8 aikaan tiistai aamuna pitää jo terveyskeskuksessa olla ja siellä sitten se 2h tuntia viettää aikaa ei yhtään kivaa. No jospa ne arvot olisi ihan normaalit. Ja pissitestikin pitää taas viedä kun oli vielä viimeksi leukosyytit koholla kolmella! mutta onneksi ei taas sitten uudestaa proteiinit koholla ollu yhtään. Jospa kaikki ois kuitenkin hyvin nyt sitten..no poitsulla ainakin on kun eilen taas koko päivän ja illal myllerti tuolla masussa. Harmittaa kun viikonloppu meni niin äkkiä nyt on jo sunnuntai, mutta oli kyllä kiva viikonloppu illat meni jääkiekko otteluita jännittäessä. Hyvinhän se suomi pelas vaikka alussa vähän arvelutti, että ei kovin hyvin menisi. Ihanaa silti kun on yksi väli päivä niistä Suomen peleistä, että maanantaina vasta seuraava kun eilenkin meinasin nukahtaa monesti kesken pelin, vaikka kuinka pikku murunenki mahassa potki. Tänään pitää käydä vähän kaupasta ostamassa lahjoja äipälle kun ensi viikonloppunahan on äitienpäivä..jota en ihan vielä itse pääse viettämään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti