torstai 23. toukokuuta 2013

shoppailureissu


Tänään kävin vähän kaupungissa shoppailureissulla. Kun äippä ja isäpuoli lähtivät Kuopioon  asioille ja pikkuveljeni oli mukana joten päätin itsekkin lähteä kun ei muutakaan tekemistä/suunnitelmia tälle päivälle ollut. Me käytiin Matkuksessa(kauppakeskus), ensimmäisenä suuntasin siellä H&M:lle! Voih siellä olisi ollut pojalle niiiiin paljon kaikkea ihanaa vaatetta, mutta välillä rahaa on vaan rajallisesti käytössä ja kun kuitenkin meidän pojalla aikas paljon on jo pientä vaatetta niin hoidetaan kaikki tarpeellisin ensiksi alta pois..no okei ostin minä sieltä vähän vaatetta ja laitan kohta tähän kuvaakin, mutta ostin myös 2kpl tutteja ja sitten yhden pyyhkeen kun oli alennuksessa. Ja kävin myös Ikeassa hommaamassa pojulle syöttötuolin jolle tuli hintaa 59€
tässä oli siis 2kpl snoopypukuja samassa!hintaa näille tuli 18€


Tässä se pyyhe oli minun mielestä niin söpö nii olihan se pakko ostaaa ja makso vaan 5€


Käytiin  me sitten myös yhdellä pienellä kirpputorilla siellä Kuopiossa, mutta eihän siellä ollut kuin tyttölapsille vaatetta niin ei sieltä meidän prinssille tarttunut mitään mukaan. Sen jälkeen ajeltiinkin abc:lle syömään, koska alkoi jo olla aika kova nälkä ja abc olikin sopvasti siinä kirpparin lähellä. Ja hyihyi minähän söin juustohampurilais aterian enkä mitään sen terveellisempää, mutta eipä se iso ateria ollut ja täyttikin sopivasti ja sillä jaksoikin taas jatkaa matkaa maxiin, jossa isäpuoli ja pikkuveli kävivät. Ja sitten lähdettiin huristelemaan Kuopiosta pois päin, mutta matkalla pysähdyttiin vielä siilinjärvellä ja käytiin sielläkin kirpputorilla. No sieltä löysin itselleni H&M:n mekon jossa masu mahtuu kivasti kasvamaan maksoi 5,5€ ja pojalle yhdet pöksyt maksoi 2€ ja sitten päästiin kotiin päin vihdoinkin.


Normaalisti tykkäisin shoppailureissuista paljon enemmän, mutta on se silti näin raskausaikana näköjään raskempaa hommaa sekin ja muutenkin ulkona oli niin superkuuma ja kokoaika joutuu kävelemään edestakas niin rupeaa jalkoihin vähän aina kolottamaan. Ja tähän päätteeksi voisin laittaa kuvan vielä syöttötuolista(otin kuvan Ikean sivuilta kun unohin äsken kameralla ottaa kuvan ja olen laiska nyt joten en jaksa nyt mennä sitä ottamaan)



Tässäpä se tuoli!



Ja ainiin ihan meinas unohtua kuva tuteistakin..


Tuossa on myös yksi ensitutti jonka viime viikolla ostin ihan paikallisesta S-marketista

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti