sunnuntai 8. joulukuuta 2013

ekaa kertaa erossa

Meidän poitsuhan oli torstaina siis ekaa kertaa hoidossa yön yli..ja no eihän se tietenkään mennyt ihan niin kuin piti. Ensiksikin kun poika oli jätetty hoitoon niin minua rupesi kauheasti itkettämään ikävä eikä siitä millään meinannut loppua tulla. No illan myötä kuitenkin sitten rauhoitun ja J soitti yhdelle sen kaverille ja pyysi sen meille ja käytiin eka kaupan kautta ja ostin itselleni sieltä sitten muutamat juomat (2 siideriä, 1lonkeron j 1kaljan)..miehet osti hieman enemmän. Join minä J:ltä kuitenkin pari sitten lisää ja olin varma, että seuraavana aamuna olisi kauhea darra..no ei kuitenkaan ollut kyllä, vaikka en pitkään aikaan tietenkään ole juonut.

Ilta meni hyvin ja kaikilla oli hauskaa , mutta kappas vaan me mentiikin yöksi myös nukkumaan J:n vanhemmille(siellä joelkin siis oli) niiden takkahuoneeseen, koska minä halusin nähdä pojan heti aamulla kun herään. Yöllä siis joskus ehkä klo 02:00-02:30 oltiin siellä. Ensi kerralla kuitenkin ollaan kyllä vaan kaksin kun vapaa aikaa pojasta saadaan eikä juoda kyllä yhtään ainakaan mitään alkoholipitoista.

Ja oli viikonloppu muutenkin mukava. Me oltiin sitten perään vielä pe ja la välinenkin yö J:n porukoilla kun me lähdettiin la aamusta J:n siskon kanssa sinne matkukseen niin helpompaa ettei tarvinnut poika aamusta vaunuilla lähteä kuskaamaan J:n äidille hoitoon. Perjantaina katseltiin yhdessä itsenäisyyspäiväjuhlia telkusta tai lähinnä vaan sitä vastaanotto tilaisuutta ja käytiin saunassa. Lauantaina shoppailtiin ..eli veronpalautukset tuli ja myös meni :D sain itselleni kaikkea kivaa..voin yrittää jos saisin huomenna kuvia otettua. Ja ostettiin myös Joelille lahjoja ja niistä en laita kuvia kun isken jouluna sitten kaikista pojan lahjoista kuvat tänne  niin ne näkee sitten samassa kaikki..sen verran voin sanoa, että söpöjä newbie vaatteita on ja leluja tietysti <3

Ikeassa myös piti käydä ostamassa piirakkavuoka ja sitten pari leivontakulhoa ja halvalla oli myös pojalle sellaisia muovisia astioita niin saa itse sitten syödä niistä..kunhan joskus oppii/saa syödä

 
 
 
 
Kivoja tuollaisia värikkäitä oli kyllä ja 12€ maksoivat vaan yhteensä(paitsi unohdin, että J:n äiti antoi noihin rahat) ja kaikki oli 6kpl eli siis ruokailuvälineitä ,mukeja, matalia lautasia sekä syvempiä lautasia. Mutta huomenna jos saisin tai ehkä tiistaina kuvaa muista ostoksista..ainiin ja sain yhden joululahjan ennakkoon muruselta nimittäin kauan kaivatut sisäpelikengät ja oli muuten ihanat ja tosi hyvät jalassa mitä tänään vähän kokeilin niitä joten kyllä nyt kelpaa salilla käydä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti