maanantai 30. joulukuuta 2013

valmis seuraavaan vuoteen

En voi oikeesti tajuta huomenna saa ampua jo raketteja ja kohta vaihtuu vuosi! Tää vuosi meni uskomattoman nopeesti ja oli ihana vuosi.Ja pajon tapahtui kaikkea tänä vuonna. Vuosi sitten mä en ollut kun pari viikkoa tiennyt olevani raskaana ja nyt se kaksi viivaa raskaustestissä hengailee leikkimatolla ja tuijottaa telkkua <3 :) Mahtavaa on kyllä äitinä oleminen. Ehkä vuoden kohokohta oli kun meidän pieni mies syntyi maailmaan<3 Me käytiin jo lauantaina ostamassa raketit, että e varmasti ainakaan pääse loppumaan tai raketit ja raketit..ei me raketteja edes voitu ostaa kun ei ole lunta mihin ne sais pystyyn. Tosi talvinen keli joo o kun lunta ei ole yhtään oikeastaan vaan siellä täällä jotain länttejä. On tainnu oikeastaan aina olla lumet maassa uutenavuotena ainakin edes vähän, mutta nyt ei mitään kun vettä sataa vaan. Vähän mälsää, mutta ei saa se kyllä pilata minun uuttavuotta. Mä en vielä tina hevosenkenkiä hankkinut, mutta pitäs ehkä hommata kaupasta tänään jos muistan.

Me mennään huomenna j:n töiden jälkeen sitten anoppilaan ja siellä vietetään uuttavuotta eli siis yksi yö ollaan siellä sitten ja Joelin serkkupoikakin tulee sinne.

Oletteko te siellä ruudun toisella puolella jo hankkineet raketit?



Muuten on tosi tosi parasta olla äiti ja Joelin kanssa on ihanaa olla päivät täällä, mutta välillä on tuota miehekettäkin kyllä kova ikävä ja olisi ihanaa J:n kanssakin viettää enemmän aikaa. Viikonloppu oli ihana syötiin hyvää ruokaa ja käytiin vuokraamassa leffa ja katsottiin se yhdessä(vähän pätkissä kylläkin kun Joel ei heti halunnut nukkumaan, mutta kuitenkin)

oli hyvää..tuossa on siis fajitaskanaa ja maissilastuja, juustorastetta ja salsaa(vähän tulista mutta herkullista)



Murun kainalossa uskalsin katsoa :D Tykkään paljon kauhuleffoista, mutta silti en kyllä suurintakaan osaa uskaltaisi yksin katsoa.

Tänä iltanakin taitaa olla sohvalla löhöilyä ja töllön katsomista luvassa kahdestaan, koska eilen taas jatkettiin niiiiiin hyvän sarjan katsomista kun Serranon perhe! Ihan mahtava ja hauska sarja..J:llä on kaikki tuotantokaudet ja yhden kerran aikaisemmin ollaan yhdessä katsottu läpi ne. Aina saa kyllä nauraa :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti