perjantai 20. joulukuuta 2013

lumikinosten keskellä

Hui ehdin jo säikähtämään, että tännekin tulisi musta joulu, mutta eipäs onneksi ehkä ole niin huonotuuri, koska tänään lunta tuli ja oikein kunnolla. No jotenkin minä en ennen vaunuilemaan lähtöä tajunnut katsoa kunnolla millaiselle sää tuolla ulkona mahtaa näyttää joten pakkasin pojan vaunuihin ja lähdettiin ulos, että kävisin pitkästä aikaa kirpputoreilla. No ulko-ovesta kun astuin ulos niin huomasin, että lunta pyrytti tosiaan ihan huolella..ni liian myöhäistä perääntyä joten lähdin reippaasti kävelemään, että ei ihan lumen peitossa oltaisi heti. Käytiin kahdella eri kirpparilla ja matkaa ei kauheasti ollut ja meni joku 20-25 min matkoissa yhteensä, mutta voin sanoa, että kun lykkii vaunuja hirmusessa lumisateessa ja lumihangessa niin kyllä tuli kuuma ja se matka tuntui paljon pidemmälle mitä se todellisuudessa oli. No mitään ei kummaltakaan kirpparilta löytynyt ja ei sinäänsä kyllä yllättänyt, mutta tulipahan edes pieni lenkki heitettyä jos ei muuta. Ehkä pitäs joka päivä harrastaa tuollasta lumihangessa tarpomista vaunujen kanssa tietysti nii ehkä kilot lähtis karisemaan...

Aamulla sain taas huomata, että olen malttamaton persoona(huomaa siis keneen poika on tullut) ei vaan J oli kyllä myös, koska me raaputettiin meidän joulukalenteriarvat loppuun jo tänään..ihan siinä toivossa, että jos hirmuset voitot tulee niin varmasti saadaan hakea ne ajoissa kun ensi viikolla ei kaupat ole joka päivä auki (aina pitää olla joku "hyvä" tekosyy) Ja J ei voittanut, mutta minäpäs voitin, mutta en siis kauheaa summaa nimittäin 10€ ja se maksoi siis sen verran se arpa :D Mutta 10 pojoa minulle siitä, että suklaakalenterin luukut on avautunut yksi kerrallaan ja viimeinen aukee vasta 24 päivä!


Ja ainiin unohdin melkein kertoa, että eilen kaupasta minä ostin yhden luumusosepurkin ja annettiinpa ihan pienesti lusikan kärjestä Joelin vähän jo maistaa sitä ja ekalla kerralla päivällä ei reagoinut oikeen mitenkään( siis ei mitään "hyh mitä äippä tää on? " ilmettä edes ja petyin hieman, koska odotin jotain hauskaa ilmettä ) nauroi vaan ja ihan kuin olisi ennenkin syönyt, että tuttuahan tää sörsseli on. No sitten illalla annettiin sitä toisen kerran vielä ihan vähän niin silloin tuli vähän jo erilaista ilmettä ja vähän maisteli kauan, että mitä tää nyt oikein on..maistui toiselle kuitenkin :) On meillä jo niin iso poika kun saa jo vähän sosettakin maistella.

Eipä minulla sitten enää muuta ollutkaa.kohta taas pojalle ulkovaatetta päälle ja itselleni myös, koska suuntana on kauppa kun isäotuskin pääsee töistä eli siis lumisateeseen TAAS..


PS: miksi otsikoiden keksiminen on liian vaikeaa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti