sunnuntai 15. joulukuuta 2013

melkein ihana viikonloppu

Viikonloppu meni melkein mahtavasti ja tosi kivasti täällä..mikäli ei lasketa sitä, että perjantai 13 tällä kertaa oli oikeasti huonon onnen päivä meillä! Nimittäin meidän ihana pesukoneemme päätti sanoa sopimuksen irti juuri perjantai aamuna. Eikä ihan huikea vanhan vielä ollut edes kun 2,5 vuotta vasta ikää, mutta rikki meni. En tiedä onko se edes kovin pahasti rikki, mutta nukkasuodattimen J tyhjensi eikä auttanut sekään kun siis se kone ei vaan yksinkertaisesti jaksanut lingota muuten lähti kyllä käyntiin. Kuitenkin v*tuttaa kun näin joulunalla piti tuommoinenkin tapahtua. Ihan kun rahaa ei muuhun voisi tarvita. Onneksi sentään lahjat on ostettu jo kaikille ja oli rahaa säästössä molemmilla sen verran, että uusi kone saadaan ja kun tällä pienellä kylällä ei sattumoisin ole mitään gigantteja :D niin joudun katsomaan rautiasta paljonko mahtaa siellä maksaa yksi pesukone..varmaan ihan liian kalliita jos vertaa johonkin kaupungin gigantin hintoihin esim tai siis 300€ olisi gigantista saanut samsungin pesukoneen.

Muuten siis oli ihan kivaa. Oltiin J:n vanhempien luona taas viikonloppuna ja tarkotus oli J:n kanssa käyä esim hiihtämässä, mutta eihän se  onnistunut kun oli ladut vissiin aika huonossa kunnossa(j:n isä tiesi kertoa kun oli itse käynyt) ja niin. Kuitenkin käytiin salilla, saunottiin ja oltiin vaan eli perus muksa viikonloppu.

juotiin glögiä..nam
Ja apua tänään kun aamulla avasin suklaakalenterin luukun niin havahduin taas siihen, että vitsi eihän jouluunkaan ole enää kuin 8 yötä..jeee! En malta odottaa, että pääsen syömään jouluruokaa ja tietysti avaamaan lahjoja :D Mulla aina välillä vaan joulufiilikset meinaa kokonaan hävitä kun meillä ei ole joulukuusta ja J:lle ei tietenkään niin ole väliä, mutta minulle on..ja en tiedä yhtään paljonkohan semmoset maksaa. Onko kellään tietoa?

Mutta tänään pitäs varmaan ostaa se uusi pesukone..huoh kyllä vähän ärsyttää kun niin kalliita on, mutta ei voi mitään pakollinen vehje se on!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti