keskiviikko 25. joulukuuta 2013

joulu

Ei ole paljoo aikaa tänne kirjoitella ja pahoittelen siitä ja kuviakaan ei myöskään ole kovin paljoa kun en minä koko joulua viittinyt (tai edes muistanut) räpsiä kuvia oli paljon muutakin tekemistä. Ja osa kuvista on J:n kamerassa ja vielä en ole jaksanut koneelle niitä siirrellä..Kuitenkin..

Aamulla herättiin aika aikaisin ja syötiin heti aamusta kyllä ihan normaaliakin normaalimpi aamupala ja myöhemmin sitten J kävi vielä kaupassa kun poika rupesi unille ja kun tuli takaisin niin minä aloin keittelemään meille riisipuuroa ja J teki samalla pipareita ja tein minäkin kyllä muutaman..ja ahhh koko eilisen päivän ja siis vielä illallakin koko kämppä tuoksui ihan piparkakuille <3 Torttuja ei tehty kun niistä ei ihan niin paljoa välittä kun piparkakuista vaikkakin pakastimessa on kyllä ne voitaikinalevyt, mutta taidan jotain suolaista joskus niistä tehdä. Riisipuuroa sitten aamulla syötiin ja pari piparia tietysti ja katsottiin joulupukin kuumaalinjaa :D siinä vasta hassu nimi ohjelmalle. Ja aamu oikeastaan meni sitten vaan kotona odotellessa kyytiä J:n porukoille ja vähän meikkaillessa ja vaatteita etsiessä ja mentiin sinne sitten joskus 11 jälkeen ja siellä oli myös J:n mummo ja pappa ja sitten tietysti J:n veli ja hänen vaimonsa ja niiden poika myös.

Siellä sitten vähän kahviteltiin ja odoteltiin joulupukkia jonka piti tulla sitten joskus klo 14:00 ja mua kyllä harmitti aika paljon kun ei Joelille tullut ostettua tonttupukua, mutta onneksi saatiin vähäksi aikaa lainaan serkkupojan tonttuhattua, että saatiin pari kuvaa meidän pikkutontusta<3 Vähän ennen pukin tuloa poika sitten rupesi olemaan niin kiukkuinen, että rupesi sitten nukkumaan ja ajatteli, että jääpä pukit nytten meidän ukkelilla näkemättä, mutta olipas viisas Joel ja heräsi juuri sillä hetkellä kun pukki ajoi autolla pihaan :D eihän reki tietenkään kulje kun luntakin on maassa vain muutama sentti..niin eli siis tulihan se melkein musta joulu siis tälläkertaa(ja se vähän latisti minun joulufiilistä)


vähä aikaa viihtyi sylissä, mutta tuli se itku sieltä sitten


minun tonttumies <3

 
Pukki jakoikin jokaiselle yhdet lahjat ja jatkoi matkaa muiden kilttinä olleiden luokse ja loput lahjat jaettiin sitten kun pukki oli lähtenyt. Me saatiin paljon lahjoja sieltäkin ja kotonakin odotti iiiiiso kasa lahjoja. Paljo kaikkea tarpeellista kyllä saatiin,.ei oikeastaan siis mitään turhaa ja Joel sai tositosi paljon kivoja lahjoja kaikilta <3 Sitten me lähdettiin kotia kohti ja laittamaan ruoat uuniin ja siellä siis avattiin meidän kaikki lahjat..

 
Loppu ilta menikin sitten lahjoja ihastellessa ja J:tä kokoajan kiitellessä siitä miten onnellinen olin mahtavista lahjoista ja J kyllä tosiaan tuntee minut hyvin ja oli ostanut kaikkea mitä halusinkin..ihana mies <3 mutta niin tässäpä tämä lyhyesti ja palailen joku päivä laittamaan kuvia tuon meidän pikkumiehen lahjoista ja omista voisin myös vaikka laittaa,mutta nyt kahvia ja piparia!! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti