torstai 12. joulukuuta 2013

postaus jolla ei ole nimeä

Mun pitäs yrittää tsempata itteäni..nimittäin saada aikaiseksi kirjoiteltua joskus edes vähän useammin tänne. Äh oonko kenties vähän laiskiainen tai no on mulla joskus vähän muutakin tekemistä ainakin iltaisin..esim salilla käynti. Sali on meidän toinen koti!Me J:n kanssa aika usein kuitenkin käydään siellä. Siihen hurahtaa kyllä aina kun tulee aivan huippu fiilis kun saa käydä siellä treenaamassa ja varsinkin kun joskus jotain huomaa tapahtuneen. Toki en minäkään mikään supernainen ole, koska on tullut sellaisia päiviä kun ei huvittais ollenkaan lähteä mihinkään vaan haluaisin vaan maata sohvalla ja tyyliin herkutella suklaalla :D Mutta ei enempää tänne blogiin tuosta treenaamisesta nytten kun on se toinen blogi sitä varten, että voin siellä kertoa näitä juttuja kunhan vain kerroin, että mikä on yksi minun aikaa vievä harrastus tuon pojan hoidon lisäksi :) Eiku yks juttu on pakko hehkuttaa nimittäin olen melkein päässyt 65kg painoon ja en muista milloin viimeksi olen painanut tämän verran, koska en ole ikinä omistanut mitään hyvää kroppaa eikä se nyttenkään vielä ole, mutta kokoajan lähemmäksi pääsee. Ja olen minä vähän lihasta jo käsiin ainakin saanut.

Nyt asiasta kolmanteen taas. Meillä käy tuo tissiruokailu kokoajan vähemmäksi..yhhyy en kohta varmaan voi imettää ollenkaan. Kun pojalle joutuu välillä aina antamaan korviketta, että on varmasti kauemmin kylläinen. Ja yhtenä iltana testattiin josko Joel nukkuisi paremmin jos illalla antaa korvikemaitoa ja joo kyllähän sen nukkui eikä herännyt kun 2x kertaa tissille ja edellisinä öinä jonkun tunnin välein itki ruokaa.En voi olla varma johtuiko se siitä korvikkeesta, mutta luulen sen johtuvan. Kyllä tuo päivällä hyvin tissillä yleensä pärjää ja nukkuukin hyvin, mutta yöksi ei taida riittää..Jospa ensi viikolla neuvolassa saatais lupa antaa soseita vähäsen jo.

Ja hyvin nukkumisesta tulikin mieleen, että painun tuon pojan herättämään, koska se on nukkunut jo 2 tuntia putkeen ja kohta se ei todellakaan yöllä nuku kun päivät vaan nukkuu :D Moikkelis kaikille.

2 kommenttia :

  1. Täysimetyksen suositus on 6kk. Äidinmaito on vauvalle paljon parempaa kuin korvike. Toki korvikkeella maha pysyy täydempänä pidempään, mutta noin pienen vauvan ei kuulukkaan nukkua kokonaista yötä. Ja juuri yöaikaanhan maitoa alkaa kertyä lisää, kun vauva sitä ´tilaa´ lisää. Imetyksellä vältät korvatulehduskierteet ynnä muut allergiat. Imetys on pieni hetki sinun elämästäsi, joten siihen kannattaa panostaa.
    Älä myöskään, hyvä ihminen, herätä vauvaa jo kahden tunnin nukkumisen jälkeen, pienen vauvan päiväunet (oli ne kestoltaan kuinka pitkät tahansa) eivät vaikuta mitenkään yöuniin. Kannattaa yrittää nukkua myös kaikki mahdollinen aika öisin, eikä yrittää valvoa, niin et olisi niin väsynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. njoo tiedän kyllä, että suositus on 6kk asti, mutta kaikilla ei vaan voi imetys sujua aina ihan ongelmitta ja mennä niin hyvin, että pystyis jatkamaan niin kauan. Ja kyllä mäkin toivoin imetyksen sujuvan niin hyvin, että voisin lasta imettää siihen asti(just koska äidin maito olisi parasta lapselle)..ei vaan nyt mennyt niin ja kyllä mä edelleen poikaa imetän, mutta saa korviketta jos ei muuten tule kylläiseksi. Ja joo ei varmaan tarvitse herättää enkä aina kyllä herätäkkään, mutta joskus joo olen sen tehnyt, että ei koko iltaa valvoisi ja ei tuosta pojalle haittaakaan ole tainnut olla.

      Poista