torstai 6. kesäkuuta 2013

energiapommi

Hirvee leivontavimma siis iskeny muhun tänään,tekis mieli leipoo kaikenlaista hyvää..hih kai se on nää hormonit,mitkä saa kaikella lailla vähän "sekasi". No selailin kuitenki kauheesti kaikenlaisia ohjeita ja oli vaikka mitä ihania ohjeita, mutta kaapissahan ei ollut paljoo mtn tarvikkeita kun pitkään aikaan en ole leiponut. Päädyin kuitenki tekemään jotain superhelppoa joten menin kauppaan hakemaan tarvikkeita mustikkamuffineihin ja nehän oli hirmu helppoja ja nopeita tehdä ja maistui hyvälle vaikka itse sanonkin.


                                         surkea laatu taas vaikka eipä nuo mtn malliyksilöitä muutenkaan ole
                                          mutta eipä tuolla ole väliä kunhan on syötäviä :-)


Tänään tuli vihdoinkin kauan odotettu H&M:n paketti postiin ja se sisälti mammashortsit, joita olen kauan odottanut, koska minulla ei sellaisia lyhyitä shortseja ole kuin yhdet päälle mahtuvat. Ja voi kun mä tahtoisin vaan ostelemaan kaikkee ihanaa kivaa meidän pienelle muruselle JOS vaan saiski jostain sitä ylimäärästä rahaa aina kun tahtois :D

Ihmeellisen hyvä päivä ja olo ollut tänään tästä jatkuvasta kuumuudesta huolimatta..olen jaksanut leipoa ja ruoaksi oli myös murun tekemiä ihania kanalla täytettyjä paprikoita oli tosi ihanan makuisia :-) ja tosiaan lenkille pääsin/jaksoin mennä vaikka onkin vähän kuuma tuolla ulkona, mutta jäi vaan TAAS KERRAN tosi lyhyeksi lenkki kun rupes vähän mahaan koskemaan, mutta kai se pienikin lenkki on parempi kun ei mitään vielä kun voin edes vähän liikkua!


                                              Ja mahti kuva taas tiedetään..

Mutta taidan tästä iltaa jatkaa vaan makailemalla sohvalla ja telkkua katsomalla murusen kainalossa<3!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti