sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

prinssille

Kaupungissa käytiin taas lauantaina kun J:n äiti ja isä ja sisko lähti käymään siellä, no aattelin sitten, että no mehän voidaanki nyt käydä ostamassa meille se matkasänky..ja sehän me saatiin jyskistä ja maksoi vaan 45€. Ja toki ihan ruokakaupassakin käytiin citymarketissa samalla ja tarttuihan sieltäkin mukaan meidän pienelle sellainen lelukamera, kulti osti kun maksoi vaan 3€ ja no minä ostin myös vanupuikot vauvalle.



Mahtavaa me saatiin aika paljon taas vaatetta (käytettyinä) eikä ees kalliiksi tullut. J:n veljen pojan entisiä vaatteita saatiin ja maksettiin vaan vitonen. Ja ihan superkivoja vaatteita! :-)

Tuossa muutama kuva noitsa vaatetuksista ihania mun mielestä..täyte vaan puuttuu vielä<3
Kaikista en nyt laita tähän kuvia kun sitten vaan pelkkiä kuvia tämä blogi, vaikka haittaisko se? Kuitenki noiden lisäksi saatiin vielä 3housut, 1sellainen shortsipuku, 1body, lapaset ja vielä noiden lisäksi toiselta mummulta saatiin body sekä housut, jotka se osti sieltä citymarketista.

Nyt kyllä näin jälkeenpäin harmittaa, että en ole ostanut vieläkään mitään tuulettimia meille, koska tämä kämppä on melkein kuin sauna! Ja vielä ens tiistaiksi tulossa joku hirmunen helle josta annettu varoitus ihan..VOI EI! En tiiä yhtään miten kestän tätä kuumuutta, jos koko kesän on tämmöstä.

Välillä  raskaus on kyllä toki ihanaa ja mahtavaa (tai siis suurimman osan ajasta),mutta joskus tuntuu, että hieman alkaa jo kyllästyä tähän paksuna olemiseen. En esim:malta odottaa,että pääsen pudottamaan raskauskiloja pois kun poika syntyy ja muutaman extrakilonkin toki ja pääsen tavoittelemaan sellaista unelma kroppaa! Ja aion kyllä tehdä niin kovasti töitä sen eteen, että kehtaisin ehkä ensi kesänä taas esim rannalla olla bikineissä! No elokuuhun jaksaa vielä odotella niin pääsee pikkuhiljaa luultavasti treenailee vähän, vaikkakin alussa vaan liikunta on sellaista lenkkeilyä vaunujen kanssa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti