sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

shoppailua!

Mahtava viikonloppu oli kyllä taas, vaikkakin taas hirmu nopeasti menikin. Perjantai meni ihan vaa silleen normaalisti hengatessa ei tehty siis mitään erityistä kun oltiin vaan ja sekin on kyllä ihan kivaa välillä vaan olla. Launtaina taas lähtikin uusi viikko käyntiin nimittäin nyt on rv 31+1 eli 32 POKSPOKS!! Ja 9 viikkoa enää laskettuun aikaan välillä aika menee kyllä hurjan nopeaa ja välillä niin matelee.

Tällä viikolla siis seuraavaa!

Sikiön paino on jo n.1750g
Pituus päästä peppuun 27,5 cm
ja koko pituus 37cm


Tämän viikon alussa meidän ihana on 29 viikkoa vanha. Ja muru harjoittelee ahkerasti nielemistä ja pissailee puolisen litraa joka päivä.Sikiö reagoi, jos voimakas valo paistaa ohuemmaksi käyvän kohdunseinämän läpi. Joskus meidän poju myös voi kurkottautua valonlähdettä kohti ja yrittää seurata sitä silmillään.

Voi miten pieni iso poika siellä masussa jo asustaa kun ei siitäkään ole kauaa kun se oli ihan pieni papu kun ekaa kertaa käytiin sitä ultrassa moikkaamassa! Ja kohta meidän ihana murunen on jo sylkyssä tuhisemassa meidän ilona!<3 Kylläpä me kovasti poitsua odotellaankin, mutta vielä saa jonkun aikaa viihtyä omassa pikku yksiössään.

No lauantai oli muussakin mielessä ihana päivä, koska päästiin kuopioon shoppailemaan (vaikka on shoppailu "harrastuksena" mieluisempaa silloin kun ei ole raskaana) Ja voi että menikin mukavasti rahaa kyllä siellä kun Ikeassa käytiin ja muutkin liikkeet Matkuksessa kierrettiin läpi (tai ainaki suurin osa) No siltikin saatiin meidän poikaa varten kaikki melkeinpä hankittua ja vähän itsellekkin mammavaatteita ja semmosta! Ja päätinkin, että teen tähän putkeen ihan oman bloginsa noille kuville, koska niitä on aika paljon :-)

Vaikka shoppailu onkin kivaa ja ihanaa ja vauvalla olis kiva ostella vaikka mitä ja tietysti itselle ja kotiinkin myös niin kyllä tämä raskaus vaan vähän tekee siitäkin tukalaa kun tarpeeksi kauan kävelee niin kylläpä kolottaa mukavasti joka paikkaan..ja muutenkin sain näköjään viikonloppuna ainakin yhden uuden vaivan joka ei ole tähän asti raskauden aikana minua vaivannut nimittäin iki ihana NÄRÄSTYS vaivasi minua lähes koko perjantai illan ja perjantainakin meinasi matkalla kuopioon alkaa närästämään, mutta onneksi se meni aika nopeasti ohi ja hyvä vaan niin ei päässyt shoppailupäivää pilaamaan mokoma vaiva! Mutta muuten hyvä ja mahtava viikonloppu! Mitäs te muut teitte viikonloppuna? :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti