maanantai 10. kesäkuuta 2013

neuvolaa

Joo eilen meillä siis oli se neuvola ja enhän mä eilen jaksanut edes kirjoittaa mitään tänne siitä, mutta eihän se vielä ole myöhäistä. Ekana me vaan vähän jutskailtiin kun meillä oli se kasvukontrollikin tuossa pari viikkoa sitte Kuopiossa ja sanoin vaan ,että kaikki siellä näytti olevan hyvin. Sitten annoin tuon pikkulappusen johon olen kotona mittaamani verenpaineet laittanut ylös ja sanoi neuvolatäti, että oikein hyväthän nämä paineet on kun kotona saa kaikessa rauhassa mittailla..ja totta se kyllä on ,että kotona on paljonpaljon helpompi mittailla kun neuvolassa aina vaan jostain syystä kauheasti jänskätän.

Sitten me saatiin jotain lappusia ja samalla myös lista KYS:n synnytysvalmennus päivistä ja ensi kuussa kait meidän olisi tarkoitus mennä kun kahtena lauantaina olisi valmennuksia heinäkuulla. Ja saatiin joku lappunen jossa oli ohjeet liikelaskennasta,mutta ei ole siis pakollinen kun jos ihan normaalisti vauva liikkuu eikä itseä huoleta.

Mutta siis muita merkintöjä neuvolakortista suluissa edelliset

RV 30+2 
HB- 124 (126)
SF-mitta 28cm (26cm)
painonnousu 420g/viikko (laskin niin tähän mennessä painoa tullu siis ekasta neuvolasta 4,8kg)
Tarjonta RT(RT)
Liikkeet ++(++)
Turvotus -(-)
Sykettä en tiiä taaskaan mutta niin sanoi että oikein hyvä syke!

Seuraava käynti onkin sitten kahden viikon päästä juhannuksen jälkeisenä maanantaina eli minun kullan nimipäivänä! Nythän ne onkin vähä aikaa jokatoinen viikko nuo neuvolakäynnit ja pian sitten joka viikko..niiin se vaan nopeasti tämä aika menee! :-)

Eilen kävin myös ostamassa kummitytölle lahjan, vaikka ei se ole varsinainen lahja kun ei ole synttäreitä eikä mitään. Äiti kun lähtee pikkusiskon ja veljen kanssa huomenna isosiskoni luokse niin annoin tuon paketin, että saavat sinne viedä sen kun itse en pääse lähtemään mihinkään.





Tuo lahjapaketti sisältää sitten barbin!










Ja meidän poitsulle vielä pari tuttia niin nyt on ne hankittu..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti