perjantai 21. kesäkuuta 2013

hyvää juhannusta

Meillä juhannusta ainakin vietetään vaan kotosalla tietenkin. Tai huomenna siis ollaan myös vaan kotona kun huomennahan sitä varsinaisesti juhlitaan? Kokkoa ei nyt tänä juhannuksena pääse mihinkään katsomaan, mytta ehkäpä ensi vuonna kun on poitsukin meidän kanssa viettemässä juhannusta! Huomenna tehdään itse hampurilaisia ja ollaan vaan ja hengataan kotona, tai J:n  kaveri tulee käymään vissiin meillä kylässä ja ne nyt varmaan parit ottaa, ja minä tietysti pysyn limppari linjalla :-) Tänään saadaan kuitenkin onneksi ihan vaan kahdestaan olla kun huomenna ei voida ja jos sitä illalla vaikka telkusta jotain elokuvaa katsois. Mites muut meinaa juhannusta juhlia?

Sitten eilen minulle soitettiin neuvolasti ja huolestuin kyllä hetkellisesti kun kertoi pissatestin tulokset (mun piti siis eilen viedä terveyskeskukseen näyte, koska maanantaina on neuvola-aika ja halusivat aina tarkat tulokset) no leukosyytit ei ollut koholla, mutta proteiinit sitten taas toisen kerran tämän raskauden aikan oli yhdellä koholla. Ja sitten kyseli, että onko mulla ollut mitään pääkipuja tai vatsakipuja tai niitä valopilkkuja ja eipä ole ollut ja sitten kyseli paineita kun olen kotona niitä mittaillut ja nehän on myös ollut ihan mahtavat joten vähän ihmetteli taas, että mistälie johtuu kun paineetkin oli tänään kotona mitatessa parhaimmillaan 107/64. No en jaksa kuitenkaan enää murehtia kun sanoi, että jos paineet pysyy hyvänä niin eipä mitään hätää ole ja ei tarvitse miettiä raskausmyrkytystä. En sitten tiiä mistä johtuu, mutta kai se labratestikin sitten välillä heittää oudosti?! Kuitenkin on kivaa taas viikonlopun jälkeen päästä edes pienesti näkemään meidän pientä murua!<3 Ja voi kun se nyt taas on ruvennut kauheasti potkimaan masussa ja tuntuu ettei millään meinaa asettua ja mietin, että missä välissä se ihana edes nukkuu? 

Tässä vähän pientä nopeaa päivitystä tänne blogiin ja sunnuntaina sitten varmaan palailen kun juhannuksesta on selvitty :-) ja loppuun vielä uusi masukuva jonka laittaminen taas vähän viivästyi kun niin valtavan huonomuisti tahtoo olla välillä no ehkä sekin muuttuu sitten kun raskaus on takana päin ..

Ja hyvää Juhannusta kaikille!! :)

                                                   tässä siis rv 31+6 :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti