tiistai 4. kesäkuuta 2013

TALVITURKKI HEITETTY

Niin siis tänään kävin siskon kanssa ekaa kertaa tälle kesää uimassa, vaikka mietinki monta päivää, että uskallanko/voinko käydä uimassa..No ajattelin ettei siitä ole mitään haittaa, koska ei tulehduksiakaan vielä voi tulla. En kyllä kovinkaan kauaa jaksanut uida, vaikka vesi oli kyllä jo tositosi lämmintä. Niinkuin kaikki blogejani lukeneet on varmasti huomannut,että en ole aina kovin iloinen tuosta helteestä ja kuumuudesta..noh tänään päätin, että nautin kerrankin edes tästä mahtavasta säästä ja otan uinnin jälkeenkin kunnolla aurinkoa enkä valita. Minun tuurilla sitten kun asettauduin pyyhkeelle laiturille makaamaan ottaakseni aurinkoa, niin eikös se mennyt sitten aurinko heti pilveen ja välillä vähän vaan paistoi joten enpäs päässyt rusketusta hankimmaan pöh!!

Ja eilen vihdoinkin sain aikaseksi ostettua sen tuulettimen tänne asuntoon ja kyllä muuten tulin hyvälle mielelle kun saan vihdoinkin vähän paremmin yöni nukuttua kun tuuletin pyörii vieressä :-)

                                                     Minun oma ilo ja helpotus :D


Pitkän odotuksen jälkeen tänään tuli vihdoinki pieni sade ja ukkoskuuro, kauan oonki odottanu ja mä jostain syystä hirmusesti tykkään ukkosesta paitsi jos pitäs jossain korvessa yksin olla niin asia erikseen, mutta siis kuitenkin helpotti vähän vaikkei kyllä kovinkaan paljoo kerenny ilmaa viilentämään kun kesti niin vähän aikaa vaan. Sitten sanoin kultille, että voitas lenkille mennä kun on sade loppunut kun ois kiva päästä tonne rantatielle kävelemään ja no mehän lähettiin,mutta sekin meni siihen kun kerettiin päälle 5min kävelee ja rupes koskee masuu ja pitiki kohta sitten kotiin takas lähtee noh ehkä sitten huomenna uutta yritystä!




Yritin muka hyvän kuvan saada ukkosen aikaan taivaasta jne, mutta eipähän tuo onnistunut mitenkään tai siis ei ollut edes niin tummakaan taivas enää tuossa välin(plus muutenki kännykkälaatu), mutta kuitenkin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti