sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

viikonloppuilua

Viikonloppu meni taas ihan mukavasti, vaikkakin kauhea kuumuus meinasi välillä minun mielen pilata ja vähän ärsytti/kiukutti tuo kuumuus..no jospa ensi viikolla tulis viileämpää? Toivottavasti..Ja nyt viikonloppuna oli ekaa kertaa koko raskauden aikana jotain aivan kamalia kipuja lonkissa ei mukavaa, mutta onneks meni suht nopeasti ohi aina kun alkoikin.

Perjantaina
 Meillä oli taas vihdoinkin saunavuoro , ja oli todella ihanaa päästä altaaseenkin kuuman ja hyvin tukalan viikon jälkeen kun en 
 järvessä viitsi käydä uimassa vaikkakin voisin  luultavasti vielä käydä. Saunan jälkeen me lähdettiin kullan porukoille viikonlopuksi kun sielläkin oli hoidossa J:n veljen poika.
Illalla ei sitten tehty mitään kummempaa katsottiin vaan telkkua ja oltiin.(eipä tuossa helteessä paljoa jaksakkaan mitään tehdä)

Lauantaina
Tällä pikkukylällä oli kauheasti porukkaa ja se olikin varmaan ainut päivä tänä vuotena kun tänne niin paljoo ihmisiä eksyy, mutta siis oli tämän kylän perinteiset muikkufestivaalit joissa aina on jotain esiintyjiä ja tänä vuonna oli esim: Olavi Uusivirta. Itse en kyllä käynyt siellä, koska nuohan oli illalla ja siellä ihmiset ainakin suurinosa tietysti juo ja minua ei millään lailla huvittanut humalaisten ihmisten sekaan torille mennä heilumaan. Aamulla me kuitenkin käytiin torilla, koska siellä oli kojuja, mutta minä tein ainoat ostokseni lakukojulla :D no saa kai sitä  edes kerran kesässä ostella lakuja kun en useammin yleensä ostele niitä.  Paljoo sen pidempään ei oltu, koska yllätysyllätys minulla oli helteen takia niin kamala olo, että halusin vaan kiireellä pois. Illalla sitten katsottiin elokuvaa telkusta ja heitettiin vähän myös murusen kanssa tikkaakin ulkona kunnes itikat ajoivat meidät takaisin sisälle!

Ja ainiin lauantaina pitkästä aikaa nukuttiin päiväunet kun ihan ylivoimainen väsymys iski, vaikka nukunkin aika hyvät yöunet..yleensä nukun vähintään 7tuntia yössä enkä herää yleensä kun ehkä kerran yössä enintään ja  nyttenkin parina yönä en ole taaskaan herännyt kertaakaan, mutta mietinkin, että millonkohan minua rupeaa kaikki pissihädät ja kipuilut sun muut vaivaamaan etten saakkaan niin hyvin nukuttua..jospa ei ikinä!
oli muuten herkullisia :3



Ja lauantainahan meillä lähti myös rv 34 käyntiin!! Ei enää kauaa siis, että meidän poitsu on täysi-ikäinen<3 :)

Tällä viikolla siis seuraavaa;

Sikiön paino n.2100g
Pituus päästä peppuun 29cm
ja koko pituus 39cm

Tämän viikon alussa sikiö on 31 viikkoa vanha. Sillä on nyt vähemmän tilaa kohdussa, eikä se pysty liikkumaan yhtä vapaasti kuin aikaisemmin. Kukaan ei tiedä, mitä sikiö ajattelee tai mistä se näkee unta. Mutta nyt sikiö kokee unen REM-vaiheen (Rapid Eye Movement), jonka yleisesti katsotaan olevan edellytys unien näkemiselle. Sikiön pupillit alkavat reagoida valoon.

ja vähän masukuvaa perjantailta!




Sunnuntaina

Me murun kanssa lauantaina mietittiin, että käydään kotiseutumuseolla katsomassa lampaita kun siellä pitäisi olla (ja minä lapsen mielisenä innolla sunnuntaita odotin, että näen pieniä ihania pikkulampaita!!<3) No tänä aamuna otettiin J:n veljen poitsu rattaisiin ja lähdettiin talsimaan sinne museolle päin, että sekin näkisi ihanat pikku lampaat..no minuahan odotti suunnaton pettymys kun ei aitauksessa ollutkaan yhden yhtä lammasta! Kun vielä lehessä luki joskus perjantaina, että sinne tulee ne ja viime kesänä ne oli koko kesän melkein siellä, mutta miks ei nyt? Vähän kyllä olen katkera ja pettynyt edelleen asiasta, mutta ehkäpä kestän joten kuten...


Mutta siinäpä meidän viikonlopun kuulumiset (:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti