tiistai 2. heinäkuuta 2013

kuulumisia

Taas pahoittelut on ollu parin päivän tauko kirjoittelussa, eilen illalla oli kyllä tarkoitus vähän kuulumisia päivittää, mutta enpäs jaksanut.(olenpas laiska..) No ei tässä parin päivän aikana ole kylläkään mitään kummempia tapahtunut, mutta ensiksi jonkun aikaa sitten kirjoitin blogia jossa jännitin, että kerkeääkö siskoni pitämään lapsensa ristiäiset ennen kuin minä olen liian lähellä "H-hetkeä"? No maanantaina siskoni ilmoitti, että ristiäiset keretään pitämään tässä kuussa..JEE!! :-) Pääsen näkemään omaa isompaa kummityttöä(siskon ensimmmäistä lasta)ja vähän pienempää, koska minusta ja avopuolisostani tulevat kummit tälle pikku ihanuudelle jonka ristiäisiin me mennään tuossa parin viikon päästä. En edes muista milloin viimeksi olisin siskoa ja hänen perhettään nähnyt kun harvemmin pääsee käymään kun on niin kallista mennä. Tänään pitää käydä hommaamassa jo murusen kanssa lahja!

Sitten olen hyvin kyllästynyt kun en pääse lenkkeilemäänkään, koska muutamina päivinä on taas ollut ihan mahtava lämmin sää..tosin eilen satoin vähän väliä ihan kaatamalla vettä. Välillä paistoi aurinko ja yhtäkkiä saattoi tulla kamalasti vettä oli kauhea sää. Mutta niin onneksi tässä ei kauhean kauaa ole enää , että saan pikkumiehen maailmaan ja päästään yhdessä vaunulenkille :-)





Eilen oli semmonen kiva perus ilta kullan kanssa. Katsottiin päivällä yksi leffa ja sitten illakin toinen ja mä en kyllä tajua miten tämä raskaus ei ole minusta tehnyt yhtään sen väsyneempää eilenkin illalla J sanoi joskus 12 aikaan illalla, että voisi alkaa nukkumaan, koska töitä ja mua ei olisi juuri lainkaan väsyttänyt, mutta tuli se uni sieltä silti..no tämäkin asia luultavasti muuttuu heti kun meille tulee nyytti taloon ja sitten on varmasti äitikin väsynyt :D Eilen me tehtiin myös uunileipiä joihin laitettiin aurajuustoa (minä tykkään aurajuustosta tositosi paljon!) en ole kuitenkaan raskausaikana tainnut kun yhdesti aikaisemmin pienen määrän syödä aurajuustoa, koska jostakin luin ettei sitä kauheasti vissiin saisi syödä. No kaikki hyvä kielletään odotusaikana :(


omnom olipas ne kyllä hyviä :-)


Siinäpä niitä kuulumisia nytten vähän..saatan tänään jopa tai viimestään huomenna palailla tänne kun ajattelin tänään käydä kirpputorilla katsomassa, josko meidän murulle sieltä löytyisi jotain ja kun käydään se lahjakin ristiäisiin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti