sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

viikonloppua ja rv 36 POKS!!

Niinkuin perjantaina jo kirjoitinkin niin odotin kyllä viikonloppua taas tositosi kovasti kun saa kullan kanssa kahdenkeskistä aikaa, vaikkakin joka päivähän me kaksin ollaan, mutta siis ei töitä ja silleen. Ja enää ei J:llä ole edes montaa päivää, että sillä alkaa loma ja se saa mun seurana jännätä, että milloin meidän murunen mahtaa haluta ulos. Taas meni kyllä huippu nopeasti tämä viikonloppu, mutta on ollut ihanaa.

LAUANTAINA

Eilen me pidettiin taas pitkästä aikaa siis leffailta käytiin sieltä ärrältä suunnitelmien mukaan hakemassa se leffa ja päädyttiin uusimpaan bondiin kun olen itse kauan jo halunnut sen nähdä, mutta enpäs ole saanut aikaiseksi. Kuitenkin se oli hyvä meidön molempien mielestä, ei siis nukahdettu sitä katsoessa :-)

 Oikeastaan paras niistä kolmesta missä Daniel Craig näyttelee. Ja aamulla kympin aikoihin me käytiin siellä J:n porukoilla katsomassa pikaisesti sitä sen veljen poikaa siinä on kyllä hieman ujo poika , mutta ymmärtäähän sen kun harvemmin näkee, että saattaa vähän jänskättää ja ujostuttaa. Sen kummempaa ei eilen tapahtunutkaan..paitsi, että lähti siis tuo rv 36 käyntiin!! Ollaan kyllä jo hurjan pitkällä, menee nopeasti välillä tämä aika!!

Tällä viikolla;

Sikiön paino:n.2500g
Sikiön pituus päästä peppuun: 31cm
Koko pituus: 42,5cm


Tämän viikon alussa sikiö on 33 viikkoa vanha. Jos voisit laittaa sormesi sikiön kämmenelle, pieni käsi puristuisi nyrkkiin. Varpaankynnet ylettävät varpaanpäihin.
Napanuora on noin puoli metriä pitkä ja ympärysmitaltaan sentistä kahteen senttiin. Sen sisäinen paine ja koostumus estävät sitä menemästä solmuun ja vaikka näin tapahtuisi, se aukeaa yleensä itsestään. Sikiö käyttää napanuoraa leluna ja puristelee sitä, mutta ei jaksa puristaa sitä niin lujaa että se vahingoittuisi.
Viimeisinä raskausviikkoina sikiö lihoo eniten, jopa yli 200 g viikossa!

SUNNUNTAINA
Tänään meillä oli oikein herkkupäivä, koska murunen teki meille herkullista pizzaa!! Eka mietittiin, että haetaan sataman ravintolasta pizza tai sitten tuosta ulkomaalaisten pizzeriasta, mutta päädyttiinkin siihe, että samahan se on itse tehdä(kaksi pizzaa tehtii joten ainakin riittää!) ja on kyllä vaan aina itsetehtynä paljon parempaa pizzakin. Paljoo muuta tähän mennessä ei olekkaan vielä kerennyt tekemään tai no sain imuroitua kämpän ja sitten keitin pojun tutin ja muun ajan olenkin vaan laiskotellut ja löhöillyt sohvalla ja joo vähän pellannut pleikkarilla J:n kanssa :D Se itse pelaa tälläkin hetkellä, mutta kohta saa kyllä lopettaa, koska haluan katsoa telkkaria :D

Jauheliha kinkku tomaatti pizza :3


sitten kinkku tonnikala ananas pizza :3

Perjantaista vielä sen verran, että sain vihdoin ja viimein aloitettua sairaalakassin pakkaamisen tai siis etsin valmiiksi tuohon lapsen huoneesee niitä tavaroita mitä se pikkuinen tarvitsee sinne. En siis valmiiksi vielä operaatio sairaalakassia saanut, mutta joku päivä tässä :D Ja viimeisen kerran vähään aikaan pääsis uimaan tuonne altaaseen, koska en taida enää ennen syntymää uskaltaa mennä, vaikka onhan tuo altaan vesi puhtaampaa kuin järvivesi.


Mutta siinäpä meidän viikonloppu, mitenkäs teidän muiden viikonloppu meni? :-)




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti