torstai 25. heinäkuuta 2013

ihanaa viikonloppu

Ihanaa kun tänään alkaa taas viikonloppu. Odotan kovasti aina viikonloppuja, koska J on myös kotona silloin ja onneksi enää ensi viikolla kolme päivää töitä ja kulta pääsee kanssani kotiin jännäämää milloin meidän pikkumies päättää tulla maailmaan. Super jännittävää kun ollaan jo näin pitkällä eikä ikinä tiiä milloinka lähtö sairaalaan tulee. Kauheaa tämä odotus kun haluaisin vaan jo meidän oman pikkupojan tänne meidän kanssa en malta millään odottaa, mutta no syyskuun alussa meidän nyytti viimestään syntyy jos ei aikaisemmin halua ulos tulla. Ja huomennahan meidän murunen onkin jo "täysi-ikäinen" ja olisi jo valmis tulemaankin maailmaan..täytynee varmaan kolme ässää ottaa käyttöön jossain välissä jos ei murusta ala sitten näkymään (; Vaikka enpä usko, että toimii sekään..testataan kuitenkin!

Olen kauan odottanut tulevaa lauantaita, koska se synnytysvalmennus on viimeinkin! En kyllä edes tiedä minkälainen se on tai siis onko minkään arvoinen, mutta tuleepahan käytyä kuitenkin. Katsottaiskohan siellä joku synnytysvideo :D Jospa mies ei saa traumoja, että ei sittenkää kohta uskalla tulla synnytykseen mukaan. (ei vais kyllähän se tulee kun on PAKKO!) Sairaalalla pitää huomenna olla jo vähän ennen klo 12:00, koska tasan kahdeltatoista alkaa valmennus ja minähän en ole ihan varma mihin pitää mennä niin voi olla, että joudutaan vähän aikaa etsimään sitä auditoriota. Ja ennen valmennusta me käydään Kuopiossa  vähän shoppailemassa matkuksessa ainakin meidän pojalle jotain viimeisiä juttuja,..kun melkein kaikki kuitenkin alkaa jo olla hankittu. Paitsi itse sairaalakassi pitäisi vielä hommata. Kaikki kamat kassiin alkaa jo olla valmiiksi etsitty esille, mutta tietysti itse kassi puuttuu..noh vielä minä sen kerkeän hommaamaan :-)

Tänään me mennään meidän saunavuoron jälkeen pitkästä aikaa taas J:n porukoille viikonlopuksi. Palailen varmaan huomenna illalla kertomaan ostoksista ja valmennuksesta jos minulla riittää aikaa :-) loppuun vielä kuva masusta (joka minun mielestä on aika pieni..miksi muilla on isommat ja kivemmat vauvamasut? :c )


rv 36+4 ja pieni masu eikä edes laskeutunut :< pyh tylsää

Ihanaa viikonloppua kaikille!!<3 :)

2 kommenttia :

  1. Aawww ihana maha!! <3 Kivaa viikonloppuu sinne myös!

    VastaaPoista
  2. voi kiitos !<3 :)vauvamasut on kyllä aina niin ihania!<3 tulee varmaa ikävä masua sitten kun lapsi syntyy :(

    VastaaPoista