tiistai 23. heinäkuuta 2013

kipuja ja kyllästymistä

Mun raskaus on tähän asti ollu mukavan helppo, mutta nyt rupeaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että sais jo tuo meidän muru tulla maailmaan jo vaikka heti ensi viikolla. Mulla on nyt taas parina päivänä ollut noita ihania "menkkamaisia " jomotuksia selässä ja alamahassa ja välillä säteilee hieman reisiinkin..tosi ihanaa! Ja vähän aikaa sitten vielä odotin kipuja, mutta kyllä ne välillä kyllästyttää, vaikka kyllähän nuo ihan helposti kestää kuitenkin kun välillä ne menee ohi eli ei siis mitään jatkuvaa jomotusta. Tänä aamunakin välillä olo ollut aika tuskainen niinkuin eilen illallakin eikä asiaa yhtään helpottanut meidän pikkumies joka on jostain syystä villiintynyt kauheasti ja eilenkin valehtelematta varmaan 1,5 h jumppaili mahassa ja teki hieman kipeää sekin!

Mä odotan kauheasti tulevaa lauantaita, koska me mennään Kuopioon synnytysvalmennukseen vihdoinkin! :-) Jännää.. Ja sitten odotan myös tositositosi kovasti ensi viikon tiistaitakin, koska silloin meillä on synnytystapa-arvio..saa nähdä minkä kokoinen meidän pieni muru on<3 Mun maha ei kovin iso ole joten toivoa voi ettei lapsikaan mikään jättiläinen ole, mutta eipä se aina mitään merkitse se masun koko. Pidän myös peukut pystyssä, että nuo "menkkajomotukset" olisivat saaneet jotain aikaiseksi tai olen kyllä hyvin pettynyt jos ei mitään ole tapahtunut..kuitenkin kun meidän nyytti alkais jo kohta olla ihan valmis tulemaan maailmaan.
Tälläistä jännäämistä siis täällä :-)

Onko teillä ollut samanlaista kipuilua ja onko se edes välttämättä merkinnyt mitään? :-) (jos tajusitte mitä hain takaa kun vähän huonosti muotoiltu kysymys? )

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti