tiistai 16. heinäkuuta 2013

lemmikkikuume

Niin kun otsikosta jo näkeekin aiheen eli mulla on jo vähän aikaa (tai no oikeestaan aika kauankin ) ollut hirmune kuume saada jonkinlainen lemmikki..mieluiten kisu! Tykkään kissoista niin paljon ja ne ei ole kovin vaikea hoitoisia ja kalliitakaan pitää. Aina kun tyyliin telkkarissa on joku kisunruoka mainos tai joku vastaava ja siinä näkyy kisuja niin oon heti sillee "voi ei minä tahon kyllä tommosen ihanan kissin". Tai sitten haluaisin jonku pienen hamsterin tai jonku apua ihan kamalaa!

Ärsyttää vaan kun en tiedä voiko ikinä ottaa kisuakaan, koska poikaystäväni on allerginen :( pyh ihan mälsää sanon minä! Meille tarjottiin vähän aikaa sitten kissanpentua, koska siskon kisulle tuli pentuja, mutta sanoin ettei voida ottaa, koska tuolla J:llä on just se allergia ja en ehkä muutenkaan vaikkei allergiaa olisi niin tähän väliin olisi kissaa ottanut, koska meille tulee tuo poika<3 Ja saisi sitten kissaakin vahtia jos se ei niin paljoo tykkäisikään vauvasta.

No, mutta toivoa voi, että ehkä joskus voisin yrittää ylipuhua murusen tuon eläimen hankinnan suhteen ;)


äidin kissa (ja kerranki suht hyvä kuva kännyllä )

Viikonloppuna pääsenkin kissakuumetta kasvattamaan siskoni luokse kun on ne ristiäiset ni näkee samalla niitä ylisöpöjä kissanpentujaki! No siinäpä kuitenkin taas vähän erilaisesta aiheesta..oli pakko taas tänne tulla tuostakin kertomaan :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti