maanantai 22. heinäkuuta 2013

viikonloppu part 2! ja rv 37 poks!

Edellinen siis käsitteli enemmän ristiäisiä ja pahoittelen etten enempää saanut kuvia otettua..ja olihan mullakin muutakin tekemistä kun kuvien räpsiminen ja enpäs siskoltanikaan muistanut kysyä, että saisiko nimen täällä paljastaa, mutta se nyt jääköön kertomatta!, mutta tähän sitten muutakin.

 Lauantaina kun oli juhlat juhlittu niin taas saunottiin ulkosaunassa..ja ihanaa kun kelikin oli pitkästä aikaa edes vähän parempi, että ulkona pystyi olemaan niin pelattiinpa mölkkyä vähän porukalla (siis minä,poikaystäväni ja pikkusiskoni sekä pikkuveljeni ) Enkä taaskaan ollut siinä hyvä niinkuin kyllä muistelinkin, että olen siinäkin pelissä aikas huono..noh aina ei voi voittaa! No kuitenkiin pääasia, että oli hauskaa porukalla pelata vaikken saanutkaan voittaa :D Ja tosiaan lähti rv 37 käyntiin lauantaina myös..hui miten pitkällä jo ollaan!! Kohtahan meidän omakin pienimies tulee maailmaan!!<3

Tällä raskausviikolla...

Sikiön paino : n. 2700g
Pituus päästä peppuun: 32cm
Koko pituus: 44cm


Tämän viikon alussa sikiö on 34 viikkoa vanha. Istukka, joka kauan oli sikiötä painavampi, painaa nyt seitsemäsosan sikiön painosta. Ruoansulatusjärjestelmä ja suolisto ovat vielä suhteellisen epäkypsiä, eivätkä ole täysin kypsiä ennen kuin lapsi on kolmesta neljään vuotta vanha.
Nyt rasvakerroksen osuus on n. 15 prosenttia sikiön painosta. Iho näyttää vaaleanpunaiselta huolimatta rasvakerroksesta. Syynä on se, että verisuonet ovat niin lähellä ihon pintaa. Ihopoimuja kehittyy mm. polviin, ranteisiin ja niskaan.

Sunnuntaina tuli taas nukuttua aamu yhdeksään asti, koska valvottiin varmaan johonkin 12 illalla, vaikka minulla oli tarkoitus mennä edes ihan vähän aikaisemmin nukkumaan. Aamu meni siinä pakkaillessa tavaroita kasaan, koska siskoni miehen piti lähteä klo 13:30 kuskaamaan meitä Pulkkilaan linja-autolle, koska menimme Iisalmeen linja-autolla ja sieltä sitten J:n äiti haki meidät kotiin. Pelasimme pakkailujen ja aamupalan jälkeen taas hieman mölkkyä samalla kokoonpanolla kuin lauantai iltanakin ja vihdoinkin minäkin VOITIN yhdesti :D Jee voin olla ylpeä itsestäni...Aikakin meni vähän turhan nopeaan ja oli hieman haikeaa lähteä pois kun sinne jäi molemmat kummityttöset, joita on kyllä hurjan kova ikävä jo nyt! Ehkä sitten seuraavan kerran näemmekin meidän pojan ristiäisissä.

linkussa menossa kotia päin :)

 Ja ne superihanat ja söpöt kissanpennutkin jäi sinne..oisin kyllä ilomielin voinut ottaa yhden mukaan oli hurjan söpöjä nekin!!<3 Kisuistakin mulla ois kauheasti kuvia, mutta kun en ilman lupaa viitsi laittaa tänne toisten kisuista kuvia :(

Siinäpä taas yksi aika pitkä postaus valmiina...oli vähän sekavasti ehkä kirjoitettu, mutta jospa jokainen joka lukee niin saisi jotain selkoa edes :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti