torstai 11. heinäkuuta 2013

valmistautumista

Aikaisempi blogi oli vaan noille kirppariostoksille varattu eli tämä on sitten kuulumisia. Niin mullahan oli maanantaina neuvola, jossa sano neuvolatäti, että täällä omalla kylällä ei sittenkään tehdä nyt sitä synnytystapa-arviota joten saan Kuopioon ajan sitten postissa..no ajattelin, että se lappu varmaa postissa tulee ensi viikolla, mutta sehän tulikin jo eilen. Ja siinä olikin 30 päivä tätä kuuta varattu meille aika sinne, mutta mietin vaan, että eikös se yleensä tehä joskus 36 viikolla tai jotain, mutta siis meillä on silloin jo menossa rv 37+3 onko se liian myöhään? Ja meillä kun ei ole edes neuvolaan varattu aikaa ennen sitä niin aika outoa. No sitä jännittäessä sitten :)

Mä oon niin onnellinen tänään alkaa viikonloppu, saa taas murun kanssa olla ihan kahestaan ja ihan rauhassa. Huomenna varmaan pidetään vaan leffailta ja käyn ärrältä hakemassa meille elokuvan..jossain vaiheessa katsottiin useammin aina elokuvia kahestaan, mutta sitten se jäi ja päätinkin, että käyn edes kerran kuussa tästä lähtien meille hakemassa leffan, että pidetään leffailta. Toki katsotaanhan me telkusta aina leffoja, mutta musta se on silti vähän eriasia..no okei ei se silleen oo, mutta mun mielestä on :D Ja kauan odotettu saunavuorokin on tänään jippii!! Mietin, että tänään on varmaan viimeinen kerta kun uskallan enää tonne altaaseenkaan mennä, koska en tiedä alakerran tilannetta kun vasta sitten Kuopion sairaalakäynnin jälkeen, vaikka eihän siellä varmasti vielä mitään ole tapahtunut, mutta en ota yhtään riskejä. Ja tänään tai huomenna meidän pitää käydä kahvittelemassa J:n porukoiden luona ja katsomassa sen veljen poikaa kun se menee nyt yhdeksi yöksi sinne. Ja eilen siskoni kanssa viestittelin kun me viikon päästä perjantaina lähdetään sinne viikonlopuksi kun on ne ristiäiset ja ollaan molemmat kummeja poikaystäväni kanssa..ihanaa siskoni sanoi, että minä saan kunnian pitää pikkuprinsessaa sylissä ristiäisissä! Toivon ,että mun yksi mekko edes mahtuu vielä ensi viikolla mun päälle, koska sitten en yhtään tiedä mitä päälleni laitan, mutta kyllä se vähän aikaa sitten vielä mahtui.

Viikonloppuna mun ois tarkotoitus keitellä nuo pojan tutit viimeinkin ja sitten vähän jos miettisi mitä sinne sairaalakassiin laitetaan, koska sekin pitäisi tässä joku päivä jo ruveta pakkailemaan valmiiksi, vaikka onhan tässä aikaa, mutta ikinä kun ei voi tietää milloin murunen tahtoo maailmaan<3 Ja sitten olisi vielä koneellinen pojan vaatteita taas tullut pestäväksi ja nekin pitää huomenna pestä. Olen alustavan listan tehny siitä mitä sairaalakassiin tarvitsee ja kirjotanpa ne tuohon, joten kertokaa jos on jotain lisättävää tuohon :)

-Myssy(pojalle)
-housut (otan koot 50 ja 56 kun parempi olla, että varmasti mahtuu)
-pitkähihaiset bodyt (tähänkin koot 50 ja 56 )
-harso
-sukat ja sit jotkut töppöset kätösiin ettei itseään ainakaan raavi
-huopa
-tutti
-vaippoja
-puhelin ja laturi
-kamera!
-rahaa + jotain evästä
-sit itselle joku kirja ja musiikkia
-liivinusuojuksia
-hygienia tarvikkeet; hammasharja+tahna, hiusharja, shamppoo
-siteitä
-meikit
-itselle vaihtovaatteet
-vihko ja kynä (helpottaa kun voi kirjoittaa ylös synnytyksestä )
-turvaistuin( muuten ei pääse kotiin vauvan kanssa)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti