maanantai 8. heinäkuuta 2013

neuvola RV 34+2

Eilen jäi ne neuvolakuulumiset kirjottelematta, mutta nyt aamusta on heti mukavasti aikaa ja tuntuu, että paremmin jaksan nyt kirjottaa. 

Suluissa siis edellisen kerran merkinnät kortista..

RV: 34+2 ( rv 32+2)
Painoa tullut: 5,8kg (4,3kg)
Turvotus: - ( - )
RR:133/92 (141/88..kotona mitattuna yleensä 108-125/68-75 neuvolassa jännitän)
HB: 132(124)
Tarjonta: RT(RT)
Pissa: leuk +1, prot - (leuk +3, prot +1)
SF: 31cm (30cm)
Syke: + (+)
Liikkeet: ++ (++)


Kaikki oli meidän rakkaalla masussa hyvin, siellä se yritti nukkua vissiin kun ultrattiin ihan jalat kippurassa<3 Toisesta on kasvanut hetkessä jo niin iso kun ihan vähän aikaa sitten se oli ihan pieni papu ja kohta se on jo meidän kanssa täällä<3

Joo tuo paino oli taas noussu sen 750g/viikko mut eipä tuo mitään neuvolassa sanonut kun viime kerralla se oli päässy laskemaan ja nuo verenpaineet tosiaan ei ikinä oo mitenkään hyvät kun neuvolassa mittaa, koska mulle iskee kauhee jännitys ja paniikki ni lukemat tosiaan on aika huikeat! Ja meillä piti tämän oman kylän terveyskeskuksessa olla parin viikon päästä synnytystapa arvio ja saatas koko arvio, mutta eipäs menekkään nyt niin kun se lääkäri on lomalla niin joudutaan sitten lähtemään Kuopioon sairaalaan kunhan kutsu sinne tulee. En malttaism millään odottaa, että kuulis minkä kokonen meidän pienestä papusesta on jo kasvanut!

No kuitenkin siinä meidän neuvolakuulumisia, muuta mulla ei nyt tähän oikeen ole kirjotetettavaa kun ei ole mitään ihmeellistä edes tapahtunut.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti