lauantai 6. heinäkuuta 2013

RV 35 POKS!!!

Huomaa, että aika alkaa käydä vähiin eipähän tässä enää olekkaan kuin 42 päivää jäljellä!<3 Nimittäin kaiken maailman kipuja oon taas saanut tähän riesakseni..lonkkakipuja on ollut välillä ja sitten ihan todella lieviä menkkamaisia kipuja selässä ja masussa, mutta ne nyt ei kauheasti häiritse kun ne menee aika nopeasti ohi ja ei liity mitenkää supistuksiin :-) Ja eilenkin kaupassa kun kävin niin ihan pieni itkukin tuli, koska tuonne öhöm alas on välillä tullus ns. "sukkapuikko" kipuja ja ne ei sitten ole yhtään mukavia!!

Mutta valitus saa jäädä ja parempaan asiaan nimittäin niinkun otsikossa näkyy niin uusi viikkohan se lähti tänään käyntiin!!

tällä viikolla;

Sikiön paino: n. 2300g
Pituus päästä peppuun: 30cm
ja koko pituus 41cm


Tämän viikon alussa sikiö on 32 viikkoa vanha. Se ei enää kellu lapsivedessä vaan lepäilee kohdussa. Silmät avautuvat kun sikiö on hereillä ja sulkeutuvat kun se nukkuu.
Vauvan silmien väri on tavallisesti sininen, riippumatta siitä, mikä tulee olemaan niiden lopullinen väri, koska silmien pigmentointi ei ole vielä valmis. Silmien värin kehittyminen vaatii, että silmä altistuu valolle. Vasta kun lapsi lähestyy toista ikävuottaan, on silmien väri yleensä kehittynyt lopulliseksi.
Sormien kynnet ovat nyt niin pitkät, että sikiö voi raapia itseään. 

Nyt ollaan taas kullan kanssa viikonloppu kahdestaan PITKÄSTÄAIKAA! Eilen oli taas saunavuoro ja olipa ihanaa kun sai vedessä vaan lillua vähän aikaa ja olen kyllä todella ylpeä itsestäni, koska olen joka päivä jaksanut vähän treenailla/jumppailla kotona vaikka olisikin laiska olo eikä yhtään huvittais, mutta jospa olisi jotain apua synnytykseenkin  siitä, että vähän liikkuu edes..tänään toki pidän vapaapäivän jumppailuista, mutta kai yksi vapaapäivä viikossa saakin olla(ja on hyväksi)
Eilen ostin pitkästä aikaa itselleni alkoholittoman siiderin tai siis kultu toi kaupasta kun en vaivaisena kipuineni sinne jaksanut kävellä :( ja nautin sen illalla leffaa katsoessani.

Tänään en siis mitään treenaile vaan nautin kaikessa rauhassa lauantai päivästä eli siis laiskottelen ja makaan vaan sohvalla katsoen telkkaria ..palailen sitten taas maanantaina tänne kun meillä on taas neuvola :-) se jännittääkin vähän taas ihan siksikin, että onkohan painoni päässyt nousemaan kun viimeksi oli laskenut vähän, mutta jospa se olisi! Hyvät viikonloput kaikille!!<3 (:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti