sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

juhannus takana ja RV 33 poks!

Eli joo siis nyt juhannukset juhlittu ja en voi tajuta miten joillekkin voi olla niin kauhean vaikeaa olla selvinpäin juhannuksena nimittäin ihan helppoa hommaa (tai no muutenkin en ole kyllä kertaakaan juhannuksena juonut että olisin yhtään humalassa) No eilen kuitenkiin oltiin päivä ihan vaa kotona aluksi kahdestaa kultin kanssa, mutta sitte joskus ehkä neljän aikoihin tuli yks J: kaveri meillä käymään ja oli se varmaan johonkin seitsemään ainakin täällä ja no ottihan ne miehet kaljaa, mutta oli silti ihmeen hauskaakin mulla ainuana selväpäisenä!( ja HUOM vielä kahden miehen kanssa!) 

Eilen murunen teki meille hamppareita ihan itse oli taas kerran todella herkullisia ja tehtiin ihan hampurilaisateriat paitsi minulla oli juomana kokiksen sijasta ihan vaan maitoa. Kerrostalossa kun asuu ja ylimmässä kerroksessa eikä ole mitään omaa pihaa niin eihän siinä voi grillatakkaan, mutta kyllä oli yhtähyvää omatekemä hampurilaisateria!

                                            Tuossa meidän "pikku" ateria ja joo en jaksanut todellakaan syödä itse loppuun
                                            mutta onneksi on tuo mies joka avittaa!(sämpylöitä ei itse kyllä tehty!)    

 Ja niinkuin otsikossa lukee niin uusi raskausviikko lähti taas käyntiin nyt jo rv 32+2(rv33) tuntuu välillä, että aika menee niin nopeasti ja toisinaan tuntuu, että oikeen matelee aika, kohtahan meillä jo on oma nyytti <3

Tällä viikolla meidän poitsun paino on siis n.1800g
ja pituus päästä peppuun 28cm ja kokopituus 38cm

Tämän viikon alussa meidän poitsu on jo 30 viikkoa vanha. Sen vartalo ei enää kasva samalla vauhdilla, mutta aivot kyllä. Nyt meidän pienelläkin on jo kynnet valmiina pikku sormissa sekä varpaissa! Ja se on jo kasvanut niin isoksi ettei tilaa enää ole kovin paljoa kohdussa ja muru joutuu hengailemaan sikiöasennossa siellä ja sen ihon alle kertyy rasvaa ja se alkaa saamaan vastasyntyneen pullean ulkonäön.

Ihanaa huomenna meillä onkin taas neuvola aika klo 13:30 eli joutuu ukkokin lähtemään töistä aikaisemmin niin päästään yhdessä meidän pikkusta katsomaan! Ja tulikin mieleen, että sain viime viikolla aikaseksi pestyä viimeisen erän poitsun vaatteita ja petivaatteetkin on jo pesty enää puuttuu vaan pyyhkeet ,jotka pitää ensiviikollla saada pestyä sekä sänkykin on pienelle laitettu jo valmiiiksi enää siis puuttuu vaa pieni murunen sieltä tuhisemasta!<3

Vähän huonolaatu taas näissä kuvissa, mutta kai sen ymmärtää kun puhelimen kameralla räpsin näitä enkä mitenkään ole vaivautunut paremmannäköiseksi muoksimaan näitä anteeksi.. Pinnis on vielä meidän asunnon isommassa makkarissa, mutta sitten vähän lähempänä syntymää pitää siirtää se meidän makkariin kun siellä saa aluksi meidän kanssa nukkua. Mutta joo siinäpä juhannuskuulumisia ja vähän kaikkea muutakin ja palailen huomenna taas tänne neuvolakuulumisien kanssa!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti