sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

rv 30+1

Viikonloppu meni kyllä taas ihan pikasesti ohi, tuntuu kun vasta olisi ollut perjantai, mutta oli kyllä kiva viikonloppu kun oli vähän viileämpää eikä aina niin tukalan kuumaa ja aika kova ukkonenkin oli eilen illalla (joo oon vähän outo,mutta tykkään ukkosesta kun en osaa pelätäkkään)! Kuitenkin huomenna taas paluu arkeen ja joutuu taas aamusta jäämään yksin kun J lähtee töihin..no onhan mulla vähän edes tekemistä kun pyykkejäkin pitäs taas pestä vähän. Odotan minä kuitenkin huomista hirmuisesti, koska mennään neuvolaan meidän murua katsomaan taas <3 Jännittää vähän, että onkohan meidän muru vielä oikeinpäin tuolla masussa,vaikka olihan se pari viikkoakin sitten vielä ihan hyvin siellä. Ihana on aina kun näkee sen siellä masussa, vaikka odotankin ihan kauheasti jo sitä,että saisin pojan jo syliini! 

Ainiin ja meillä lähti taas uusi viikkokin eilen käyntiin eli siis RV 31 alkoi!! 

Tällä viikolla sikiön paino on noin. 1600g
pituus päästä peppuun: 26,5cm
ja koko pituus: 35cm

Tämän viikon alussa meidän söpö on 28 viikkoa vanha. Untuvakarvoitus alkaa pikkuhiljaa hävitä ja meidän poitsulla on jo ihan kunnon hiukset päässä! Sikiö liikkuu niin paljoin kun on mahdollista jo hieman rajoittuneessa tilassa.( joo oon kyllä huomannu,että liikkuu!!)

Tosiaan ihmeen villi tapaus on tuo meidän ihanuus kun nykyään se jatkuvasti melkein heiluu masussa..ennen esim ei illalla tarvinnu miettiä, että saako unta kun ei tuo paljoo illalla potkinut vaan antoin äidin nukkua! No nyt kuitenkin on ainakin pari viikkoa ollut niin, että aina illalla aikaisin jo alottaa hirmuset bileet ja eipähän tuo ihan helpolla aina rauhotukkaan, mutta sinänsä hyvä kun ainakin tietää, että kaikki on kunnossa kun liikettä piisaa. :-)

Ensi viikonloppuna olisi taas tarkotus vissiin käydä Kuopiossa ostelemassa pojalle viimeisimpiä tavaroita,että ei ihan kiire sitten tule hankkia niitä eikä muutenkaan huvita viime tippaan jättää. Ja stressaan välillä niin paljon vaikka eipä meiltä mitään isoja hankintoja enää puutu vaan esim: tutteja,harsoja, tuttipulloja ja sellaista pitää ostella.

Kuitenkin siinä tylsiä viikonlopun kuulumisia tai siis ei mitään erikoista ole tapahtunut tai mitään vaan tälläsiä perusjuttuja. Kunen paljoo mitään ole edes viikonloppuna tehnyt kun vaan löhöillyt ja nauttinut siitä ettei tarvitse tehdä aina jotain ..ihan kiva vaan olla joskus kun elokuussa sekin muuttuu kun meidän ihana poju tarvitsee huolenpitoa ja hoitoa kokoajan.<3 mutta siis hyvät loppu viikonloput kaikille ja yritän huomenna taas palailla blogin ääreen ja kertoa jotain neuvolakuulumisia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti