tiistai 13. elokuuta 2013

Kontrollikäynti

Käytiin tänään siellä Kuopiossa moikkaamassa masuasukkia ja katsomassa, että olisko se meidän pieni murunen yhtään kasavanut. Olin niin peloissani ja tosi stressaantunut, koska ajattelin, että jos joudutaan käynnistämään ellei painoa ole riittävästi tullut.
No tämä äiskä sai iloisesti yllättyä kun siellä sanottiin, että hyvin on painoa tullut ja painoi nyt 3150g kun kaksi viikkoa sitten vain 2600g hurjasti oli ottanut painoa nytten lisää, mutta sanottiin, että nyt vastaa rv 37+4 joten olen onnellinen :) <3 Virtauksetkin katsottiin ja nekin oli oikein hyvät eli siis kaikki meidän pikkuisella oli hyvin.

Neuvolakortti merkintöjä sitten vähän;

RV: 39+3
RR: ei mitattu
SF: ei katsottu
HB: ei katsottu
LAPSIVESI: normaalisti
PAINOARVIO: 3150g
LIIKKEET: +
SYDÄN: ++

Ja jotain positiivista kivuliaasta sisätutkimuksesta huolimatta, että olin huimasti 1cm auki jee! No vielä tässä menee silti varmasti ennen kuin synnyttämään päästään, mutta jotain se tuokin jo on jos ei sitten nopeuta tuollainen kovakouraisuus kypsymistä. Ensi viikolla vielä on neuvola, mutta saa nähä onko sitten jo viimeinen ennen synnytystä(toivottavasti on!!), koska 25.päivä pitää mennä sairalaan Kuopioon taas katsomaan mikä tilanne on, että käynnistetäänkö synnytys jos ei ennen sitä ole poitsu osannut ulos tulla.

Sairaalasta kun päästiin ni lähdettiin linja-autolla keskustaan ja kävin siellä H&M:llä, mutta enpä ostanut mitään, vaikka kaikkea super ihanaa olis ollut aikaa oli kuitenkin aikas rajallisesti niinkuin yllätys yllätys rahaakin..ja anttilassa käytiin ostamassa meidän kummityttöselle lahja niin päästään huomenna postiin viemään se niin pääsee leikkimään.

Nyt kuitenkin koko päivän kävelyn istumisen ja seisomisen jälkeen helpotan oloani makoilemalla vaan sohvalla ja katson töllöstä noita MM-kisoja :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti