sunnuntai 18. elokuuta 2013

RV 41 POKS! ja jatkuvaa odottelua

Taas on ollut muutamien päivien postaustauko, mutta odottelen vaan jos sattus jotain tuntemuksia lähestyvästä synnytyksestä tulla edes jotain pientä merkkiä, mutta turhaan. Meidän poju kun on päättänyt masussa vielä pysyä niin eipä sille mitään voi..ei ajattele yhtään murunen, että äiti saattais haluta jo oman murusen syliinsä<3 Onhan tämä odotusaika ollut aika ihana ja hieno kokemus, mutta ollaan me molemmat J:n kanssa sitä mieltä, että ollaan jo tarpeeks kauan meidän pientä odotettu ja molemmat kovasti jo haluttais se tänne kotiin meidän kans<3! Jonkun aikaa sitten mulla vielä oli niitä menkkamaisia jomotuksia, mutta nytten ei ole edes ollut niitäkään ei siis oikeastaan yhtään mitään merkkejä, että pikkumies olisi tulossa pois. Harjoitus suppareita toki on välillä, mutta eihän ne edes yhtään satu tai mitään hieman epämukavalle toki tuntuu.

Ja niin kuin otsikossa näkyykin niin lähtihän meillä uusi raskausviikkokin käyntiin ja luultavasti ei ole viimeinenkään raskausviikko, että varmasti ensiviikonloppuna käynnistyy vielä RV 42..äääh voisin jo heti vaikka lähteä synnyttämään! Viikonloppuna olen taas vähän hieman lisää pakkaillut omia kamojani tuonne sairaalakassiin, kävin kaupasta ostamassa nimittäin vähän evästä sinne siis muutaman pillimehun ja sellaisia välipalakeksejä ja ylläri yhen ristikkolehen, koska jos aika käy pitkäksi ja jos J ei saa jäädä sairaalan myös minun seuraks niin onpa edes jotain tekemistä. Pojalle kaikki onkin jo pakattu. 

Mitään erikoista ei tänne viikonlopusta ole kirjoitettavaa, koska me vaan ollaan kotona hengailtu ja mietitty sitä, että milloin se poika mahtaisi tulla. Tänään käytiin pitkästä aikaa lenkillä kun minä sanoin vaan, että "haluan lenkille edes jonku parin kilsan lenkin!". Kun en pitkään aikaan ole paljoo voinut lenkillä käydä, koska aikaisemmin oli aina jotain ihme kipuja, mutta nyt taas pystyin aikas nopeatakin vauhtia kävelemään. Ei ollut kyllä kun joku 2km lenkki, mutta mulle se oli hirmu piristävä juttu kun muutenkin odotan vaan niin paljon, että pääsisin pitkille lenkeille ja salille vetämään kunnon treenit!!

Huomenna meillä on neuvola niin kirjoittelen sitten taas vähän kuulumisia. Saa nähdä onko viimeinen neuvola, että käynnistetäänkö ensi sunnuntaina sitten kun Kuopiossa käydään vai miten, mutta sitä jännittäessä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti