tiistai 6. elokuuta 2013

neuvolaa

Tänään me käytiin pitkästä aikaa neuvolassa ja ensi viikolla pääseekin sit ihan sairaalaan kattomaan poikaa, että onkos se siellä painoa saanut lisää normaalisti. Se mua vähän on stressannut ja pelottanut, että jos meidän murunen ei normaalisti kasvais vaikkakin on se normaalisti omaa tahtiaansa kasvanut aina ja virtaukset katsottiin silloin viimeksi sairaalassa ja kaikki oli kunnossa. Tänää neuvolassa vähän ihmetteli tuota minun sf mittaa kun se oli kuukaudessa vain yhden 1cm kasvanut ja meni vähän keskikäyrän alapuolelle mitat, mutta beibillä oli syke hyvä ja kunnossa kaikki ja minun käsitykseni mukaanhan lopussa voi se mittakin laskea vähän ellen ihan väärässä ole?

Mutta sitten vähän tämän kerran tuloksia

RV 38+3
RR: 130/85
SF: 32cm
HB: 115
Pissa: leukkarit +3/ proteiinit 0 ja glukoosi 0
Turvotus: -
Liikkeet: ++
Sydän: +

Onneksi ei enää ole kuin viikko kun saa kuulla, että mikä tilanne tuossa poitsun kasvussa on!<3 Hyvin se kuitenkin liikkuu joten kunnossa se tuntuisi olevan :) Ensi viikolla siis sairaalassa vielä kontrollikäynti ja  jospa olisikin viimeinen sellainen, että kaikki on kunnossa ja sitten rv 40+2 on vielä sitten tällä omalla kylällä neuvolakäynti jos siis yhtenä kappaleena vielä olen ja luultavasti ollaankin! Huomennakin taas aamusta uus pissanäyte pitäs kiikuttaa labraa kun saa nähä tuleeko taas kerran antibiootit huoh...rautalääkkeet piti apteekista käydä hakemassa ja muutamana päivänä viikossa kuulemma hyvä ottaa.

Eipä tänne sitten oikeen muuta asiaa mulla ollut pitää mennä tästä syömään kun juuri äsken sain ruoan tehtyä..ja nauttikaa kaikki jotka voitte niin lämpimästä ja aurinkoisesta säästä!! :) itse en siihen oikein pysty, mutta ensi kesänä sitten taas

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti