torstai 8. elokuuta 2013

taas vähän vanhempi

Kirjotan nyt heti aamusta kun tänään on paljon tekemistä, koska mulla on ne synttärit..JEE! Taas hieman vanhempi nyt 20v ja pääsenkin jo odottamaan, että täytän 30 vuotta hui! Onneksi siihen on vielä pitkä aika..ei kai mikään ikäkriisi näin nuorena vielä voi iskeä vai voiko? Mun paras lahja ei vielä ole tällepäivälle kerenny saapumaan eli siis meidän poika, mutta eipä vielä ole aikakaan, vaikka oisko ollut kiva jos ois äipällä ja pojalla ois synttärit ihan samana päivänä :D

Tänään pitäs siis leipoa ainakin ei kylläkään mitään kakkua vaan ihan käärretorttu saa kelvata nyt, mutta siihenkin isken kyllä päälle vähän mansikoita namnam ja ehkä joudun käymään ostamassa jotain pikkunamusiakin siihen päälle.. saan taas vähän painoa lisää ja sitä oli viimeksi tullu jo hurjat 9,3kg melkein kymmenen kiloa jo kamalaa! Odotin, että ei menisi 10kiloon kun niin hitaasti jossain välin nousi paino, mutta eipä voi mitään saa kai raskauden aikana painoa tulla ja kyllähän mulle herkutkin on hyvin kelvannut itseä voi syyttää. Mutta joo en käsittele tätä painoani sen enempää vaan niin tänään on hieman kiireistä kun pitää leipoa sitten meillä on saunavuoro kaupassa pitäisi käydä ja hieman pyykkiäkin pestä..onneksi huomenna meillä on leffailta(ärrältä saa seuraavan ilmaiseksi vuokrata) ja saa vähän rauhallisemmin ottaa ei tarvitse koko ajan jotain olla tekemässä :)

Eilen me käytiin kaupungissa kun piti vähän shoppailemassa käväistä, vaikka enpä paljoa kyllä mitään ostanut. Ekana me käytiin H&M:llä olisihan siellä ollut pojalle ja itselle vaikka mitä, mutta kun rahaa ei aina ole ihan rajattomasti käytössä -.- No ostin pojalle bodyn, vaikka oli tarkoitus etten mitään ostaisi sille nyt kun vaan itselleni, mutta kun maksoi vaan 5€ sitten vaan itselleni ponnareita ja sukkapaketin ja alusvaatteita( niistä en kuvaa tänne rupea jakamaan, mutta muista laitan ) Ja sen jälkee suunnattiin kirpparille, mutta siellä ei itselleni ollut mitään pojalle oli, mutta kun itselle vain oli tarkoitus ostaa ja jotkut vaatteet oli hieman ylihinnoiteltuja.

Ja kun kirpparilta lähettiin niin olihan minulle jo kerennyt nälkäkin iskemään joten suunnattiinpa siinä vielä mäkkäriin ateriat syömään..mm epäterveellistä kyllä, mutta herkullista. Voih miten voin lopettaa kaikki herkuttelut kun pitäisi alkaa treenaamaan tulee olemaan haasteellistta, mutta onneksi on tuo miesolento joka auttaa ja tsemppaa vastustamaan mua sitten kun pullat ja namuset himottaa!! :DD Viimeisenä ennen kotiin paluuta käytiin vielä prismassa ja sieltäkään en ostanut kun yhden virkistävän jalkavoiteen ..en nyt tiiä onko se virkistävä yhden käytön jälkeen, mutta hyvälle se tuoksui ainakin! Ainiin ja ostinhan minä yhden marspatukan..voi ei mikä ahmattipossu! Ihan hävettää kaikille kirjoittaa kun ahmin vaan herkkuja.








Nyt yritän kuitenkin nauttia parhaani mukaan synttäripäivästäni, vaikka hieman kiukkua on tässä aamulla piisannut ja stressiä! HUH! Jopsa se siitä, nyt syön puuroni loppuun ja suuntaan kohta kauppaan. Hyvät viikonloput kaikille ihanille! :))

3 kommenttia :