sunnuntai 25. elokuuta 2013

viikonloppua

Niin se vaan taas viikonloppu meni ja edelleen yhtenä kappaleena täällä ollaan..yllätysyllätys. Eikä edes yhen yhtä pientä supistusta taikka muutakaan merkkiä siitä, että pikkujäbä tahtois ulos. Eipähän tässä torstaihin enää olekaan kun 4 yötä jos se silloin sitten käynnistettäisiin. Hirmu jännäää tämä odottaminen..ihanaa ja pelottavaa kun tietää, että kohta sen joutuu synnyttämään. Vaikkakin ei mene luultavasti niinkuin oikeasti pitäisi..olisihan se mulle ollut myös parempi jos se tulisi ihan rauhassa sieltä ulos ilman käynnistyksiä. Mua on hieman ruvennut pelottamaan jos siinä meidän pienelle kävisi jotain kun ei normaalisti ala..kauheaa pelätä välillä, että jotain vois tapahtua, vaikkakin voihan sitä normaalissti alkavassakin synnytyksessä. Huoh..ehkä hirveä stressaaminenkaa ei ole hyvästä. Pitäs yrittää vaan parhaani mukaan nauttia näistä viimeisistä hetkistä raskaana ja viimeisistä hetkistä kahdestaan kun kohta alkaa taas uusi vaihe elämässä. 

Aamulla mä mietin kun heräsin sitä, että kuinka vaikea tajuta, että meitä on kohta kahden sijaan kolmea..ihanaa<3 Ja mietin, että mulla ihan varmana tulee hirmu ikävä poitsun potkuja ja liikkeitä. Ihan kamalaa odottaa kauheasti, että toinen tulisi ulos ja silti ajatella, että tuntuu vähän tyhjältä sitten kun ei se siellä masussa enää jumppailekkaan illalla.  Aina kun poika innostuu mahassa niin jään vaan hymyilemään tyhmästi ja tuijotan omaa mahaani. Kuitenkin kyllä olen sitten varmasti maailman onnellisin kun saan meidän murun syliin ja kotiin<3!

Mut joo viikonloppuna ei kyllä tapahtunut yhtään mitään erikoista ei taaskaan..oltiin vaan J:n porukoilla ja kohta pitäskin kotiin mennä pyykkäilemään. Ollaan taas vaan oltu eikä tehty mitään kummempaa kun katsottu töllöä ja syöty karkkia siinä kaikki viikonlopusta suurinpiirtein :D Nyt taas pitää olla ostelematta namusia(helpommin sanottu kuin tehty)! Käytiin me eilen myös saunassa..aaa saunassa on vaan niin ihanaa olla kun on kuuma, vaikka ei eilen mitään kipuja kyllä kummemmin ollutkaan. Jalkani toki olivat hieman kipeät ja vähän turvonneet..ihanat räpylät..no ei ne ollut edes pahasti turvoksissa, mutta vähän ja sekin häiritsi mua jo tosi paljon kun olen muutenkin omasta mielestäni kuin hylje! Sitten turvotuksen takia rupesin miettimään, että kyllähän mulle vaan taitaa näin viimetipassa joku raskausmyrkytyskin tähän iskeä, mutta huoli onneksi oli turha kun on se mittari niin mittailin paineet, ja ne oli ainakin eilen illalla vielä tosi hyvät.

Siinäpä meidän "toiminnan täyteisestä" viikonlopusta olikin kaikki :D Yritän huomenna taas jaksaa koneelle raahautua sen verran, että neuvolakuulumiset taas saisin postattua tänne kun sekin meillä taas huomenna on.

Ainiin ja lähtihän meillä RV 42 käyntiin myös eilen!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti