sunnuntai 11. elokuuta 2013

viikonloppua ja rv 40 poks!

Taas se viikonloppu alkaa vaan jo olla takana..menipäs taas nopsaa ohi. Oli kyllä taas ihana mahtava viikonloppu ja herkuttelin kyllä taas enemmän kun pitäis voivoi..No ei jaksa välittää kun oli mulla synttärit ja se antaa jo luvan syödä herkkuja ja muutenkin ensi kuussa pääsen jo vaunulenkkeilyllä aloittamaan painon pudotusta. Perjantaina me ei sitä kakkua siis tehty, mutta tehtiin ihan minulle kakkua vastaava käärretorttu ja nam oli kyllä ihanaa! Käärretortussakin oli toki meille kahdelle liikaa syömistä joten osahan piti lahjoittaa muille syötäväksi.



söin myös mansikoita ja jääkin varmaan viimeisiksi tälle kesälle


Sain myös tositosi herkullisen pihvi illallisen synttäreiden kunniaksi mahtavaa..voisin joka kuukaus juhlia synttäreitä jos aina sais hemmotteluja ja pihvejä syödä, vaikka saanhan minä hemmottelua aina joskus muutenkin. Ja perjantaina saapui myös vihdoin ja viimein fitnesstukun pakettikin. Kun pääsiskin vaan jo testaamaankin protskujauheita, mutta vielä saa niin kauan odottaa kun en ehkä sitten synnytyksen jälkeen viitsi salille ennen jälkitarkastusta mennä treenaamaan  aan joudun tyytymään niihin vaunulenkkeihin.


voi muistan miten ihanan makuista oli :3




nämäpä sieltä paketista minulle tuli

Eilen meillä oli sitten se leffa ilta tai no katottiin päivällä se elokuva, koska illalla töllöstä tuli paljon muutakin katsottavaa. Ja eilinen oli muutenkin tärkeä päivä, koska meillä lähti käyntiin RV 40!!<3 Eli TJ 6 päivää hurja miten tämä loppuaikakin on mennyt tajuttoman nopeasti. Ensi kuun alussa meillä on viimestään oma murunenkin saapunut maailmaan. Ja tiistaina päästäänkin jo tsekkaamaan taas paljonko se meidän murunen on kasvanut kahdessa viikossa. Toivottavasti olisi riittävästi kun oli niin pieni vielä silloin viimeksi ja muutenkin kun en sitten tiedä käynnistääkö synnytyksen jos ei ole riittävästi kasvanut. No tiistainapa sekin asia selviää sitten, mutta on tuo poitsu ainakin kova liikkumaan ja jumppailemaan tuolla masussa joten eiköhän kaikki ainakin ole ihan hyvin.

Siinäpä sitä pienesti meidän viikolopusta :) Tässä nyt oli taas jonkun verran noita kuvia eikä ihan älyttömästi tuota tekstiä ,mutta tärkeimmät asiat kerrottu. Telkussa pyörii nuo moskovan kisat, jotka myös häiritsee hieman keskittymistä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti